Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
alex89
senior tag
Szia Orochi!
Nekem is ASRock lapom van és először nekem sem akart menni a tuning 133-ról csupán 150-re sikerül feltornázni az fdb-t.Aztán kicsit körülnéztem a biosban és volt egy "Flexibility option" nevű beállítás(valahol a ram beállításoknál keresd) amit átállítottam Enabled-re(engedélyeztem) és máris vitte 180 fölötti fsb-t.Nemhiszem hogy ugyanolyan biosunk lenne de azért nézz körül mert szerintem megy többet is az a lap.
üdv.
-
alex89
senior tag
Hy all!
Lehetséges az hogy nem lehet lefixálni az AGP freki-t ?
,egy régi s478-as ASRock lapom van és sehol sincs ilyen beállítási lehetőség. -
alex89
senior tag
ja és üresen 45fok körül van.
-
alex89
senior tag
Először én is Throttling-ra gondoltam, de csináltam egy Everest System stability tesztet 40 percig ment 100%-on a proci és és végig 0% Throttling, játékokban ugyanez a helyzet.Ha az órajelet 3.6GHz-e állítom akkor sincs Trottling egyszerűen csökken az órajel a hőmérséklet pedig soha nem ment 58 fok fölé tehát nemhiszem hogy ez lenne a gond.Azért gondoltam tápra mert a vga is csinált már olyat mintha nem lenne rádugva a tápkábel,de lehet hogy ez az egész táp dolog hülyeség.
-
alex89
senior tag
Valakinek vélemény a #3915hsz-ra? THX

-
alex89
senior tag
Hy all!
Érdekes dolgot tapasztalatam procim(Celeron 2666MHZ) ''húzása'' közben, ha felveszem az órajelet pl 3477MHz-re és elkezdem terhelni mondjuk játszok a TDU-val akkor az órajel szépen eggyesével lentebb megy kb 10-30MHz-t ,ha megszűnik a terhelés akkor szépen lassan beáll az eredetileg beállított órajelre. 3.6GHz-re vagy fölé pedig hiába állítom mert akkor is csak 35xxMHz-n megy és már terhelés nélkül is elkezd csökkenni.Mi lehet a gond? talán a gyenge tápom nem ad neki elég ''energiát'' a magasabb órajelhez és az ezzel eggyüttjáró magasabb áramfelvételhez vagy egyszerűen ennyit bír a proci?
Előre is köszi!

Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
,egy régi s478-as ASRock lapom van és sehol sincs ilyen beállítási lehetőség.