Hirdetés
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Google Pixel topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
Új hozzászólás Aktív témák
-
mycso
veterán
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Intel szerint az enyém 1.7
Nemhiszem.
Amik vannak, max 1.525v feszt ír nekik /az 1.7 vol qrva sok, főleg alapfesznek/
Nemtod a tied milyen steppinges???
Egyébként itt van egy, amihez alap 1.525v-ot ír: [link]
A jelenségből, énis a tápra gyanakodnék, mert míg a game-k nem bizti, hogy 100-ra terhelik a procit, a prime elvileg igen.
Tehát vagy a tápból fogy ki a szufla, vagy a proci már nem bírja, csak alacsonyabb terhelésnél még ez nem jelentkezik. -
domi007
őstag
válasz
raskolnikoff
üzenetére
Hi,
Nem toom, hogy jó-e az ötletem, majd azu okosak megmondják:
Szerintem ha a proci terhelésekor vissaesik a core által kapott fesz, akkor az csak táp lehet. Eddig bírta valszeg a táp. Na,most, ugye a folyomatos prime95-ös terhelés valszeg nagyon lenyomta a tápot, és ezért halt meg a rendszer.
b., lehet, hogy annyira lement a folyamatos terhelés alatt a fesz, hogy a cpu nem bírta az alacsony feszen megtartani a magasabb órajelet, ergo volt egy kis ingás, ami egy windowsnak bőven elég a restarthoz.
Na, ez a heylzet nálad szerintem.
Én nem vagyok szakértő, amit tudok, azt tesó+internet által tudom, de szerintem valszeg ez a baj.
Remélem segítettem!
u.i.: ha annyira félsz a snds-től, akkor próbáld meg alapfeszen, vagy a lehető legkisebb emeléssel tartani ezt a performanszot. nem mondom, hogy alapfeszen nyomnia kellene a 3,6-ot, de jóval kisebb emeléssel nem megoldható a probléma?
Én eddig ugyan nem halottam erről a jelenségről, dea magyarázatod alapján reálisnak tartom a létezését, habár magyar oldalakon nem nagyon volt szó ilyenről(amiket én láttam, azokon)
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Battlefield 6
- Milyen autót vegyek?
- Mikrotik routerek
- iPhone topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Silver 256 GB Használt, karcmentes 100% akku / 0 ciklus 1 év gari!
- Razer Blade 14 5900HX 16GB 1TB RTX 3070 8GB
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest