Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Telemax GSM Szerviz Kft.
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DjKoxi
senior tag
válasz
várnarancs
üzenetére
Szia!
Kis segítséget szeretnék kérni.
A régi gépem szinte ugyanilyen mint a Tied csak geil 400-as ramokkal. Nekiadtam a hugomnak, átszereltem egy noname házba és azóta csak gondok vannak vele. Prime 95 1-2 perc alat hibát ad. Minden alapon van semmi tuning. Proci fesz CPU-Z szerint idle 1,568 load 1,52 és néha lemegy 1,488-ra ás a prime ekkor dob hibát. Sokallom ezt a drop-ot Neked mennyire esik vissza a fesz?
A régi házban mindig atomstabil volt a gép három év alatt még se kékhalál, se fagyás most meg állandó fagyások, kilép a játékból, prime is 1-2 percig megy csak.Köszi a segítséget, mástól is szívesen veszem!
A gép : P4 NW 2,6 HT, Asus p4c800 deluxe, 2x512 geil value 400MHz, Radeon 9600XT, Noname ház és táp. A proci körül a kondik egyáltalán nincsenek felpuposodva, minden alapfeszen.
-
Qkackca
őstag
válasz
várnarancs
üzenetére
Milyen steppinges a procid vagy sspec?
Sztem ott lehet a vége 240 körül ez esetben, a lapnak tudnia kéne, a ramnak is, a agp/ pci frekit rögzítetted? A ramok jók, nem fagynak? Kézzel nézve a bordát is reális aza 55 fok?
Az aláírásodban szereplő másik rampár nélkül hajtod? Tápod bírja még? Procihűtő?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Lian Li LANCOOL 216 ARGB 850W
- ÚJ MacBook Pro 14" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Apple iPhone 12 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 89%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest