- Magisk
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- MWC 2026: Rám nézett a Robot Phone, zavarba jöttem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
Superman
nagyúr
válasz
robyeger
üzenetére
Dehogy nehéz, én öntöm itt az információkat számolatlanul.

Bontsuk akkor szét:
1. Első probléma: az MSI 865PE neo3-F lapban 248-as FSB mellett ment a 640-es jelenlegi P4 3.97GHZ-en stabilan. Most az Asus lapban 4080MHZ-en megy stabilan, 256-os FSB-vel is megy Maximum Speeden (bios beállítás), mégis az MSI lapban mért összes benchmark eredményem jobb, mint most az Asus lapban, annak ellenére, hogy itt magasabb órajelen megy a processzor. Videokártya beállítások ugyanazok (3D-s benchmarkok esetén).
2. Második: Kipróbáltam, Minimum Speedre állítottam a biosban a megfelelő beállítási opciót és a szorzó fixen 12 lett. De: 260 a maximum FSb, amit íg el tudtam érni 1.4 Volt mellett. Ez 3124MHZ-et jelentett és jóval lassabb volt a gép, mint annak előtte (Super PI 1M, 10Mp-vel lassabban futott le, stb.) 264-es FSB mellett pedig nem jutott el a Windows bootig a gép. A post screen lefutása után vagy újraindult, vagy kikapcsolt, akár 1.65Volt magfeszültség melett is.
Terminal Voltage-et hol piszkálhatom meg, mert ilyen bios opcióm nincs.
És bocsesz a sok infoért, csak most benne vagyok és jó kísérletezni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kutya topik
- OLED monitor topic
- Arc Raiders
- Formula-1
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Vision OC RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest