- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- iPhone topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlacKSouL
addikt
Szerintem Csabeewebnek az a baja, hogy nem 3G fölé, hanem egyáltalán nem tudja húzni a prociját. A legutóbbi néhány hsz-át megnézve azt vettem le, hogy nem tudja átállítani a CPU External Clock pont alatti értéket. Nekem át kell írni a numpad-on pl, tehát sem a +-, sem a PgUp-PgDwn nincs hatással, míg van lap ahol ez a két másik módszer állítja az értékeket. Ezeknél az újabb lapoknál már nemigen, de a régi PII-esemnél még ha jól emlékszem valami Spread Spectrum Modulated pontot kellett Enabled-re tenni, akkor nyitotta ki a szorzó és az FSB-állítási, meg egyéb tuning eszközöket. Mivel a mostani BIOS-ok már nem pont így működnek, szerintem tudnia kéne állítania mindenféle kapcsoló állítása nélkül, ugyanis ezt a funkciót ugye az Ai Auto-ról Manualra állításával megtörténik.
Ellenben néztem a manualját a lapjának, és ott az FSB-nél azt írja, az értéket automatikusan olvassa ki a lap, sőt, nem írja oda a szögletes zárójelbe az opcionális választási lehetőséget, tehát hogy 100 és 400MHz között tudja állítani. Ettől függetlenül szerintem kéne tudni állítani, és nem értem miért nem tudja(feltételezve hogy minden használható módszert kipróbált)
mod: [link] innen a 79-es lapon. Számomra nem egyértelmű a leírás alapján hogy lehet állítani
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Érdemes elővenni a Diablo II-t: érdekes újdonságot kap a játék
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Gitáros topic
- LEGO klub
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Brave
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B250M i5 7500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA 400W
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest