Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android szakmai topik
- Drága Bluetooth tagek olcsóbb alternatívái (MiLi MiTag, LiTag, OTAG, stb.)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Karácsonykor nyerte meg a Honor az üzemidőcsatát
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
Guszti
aktív tag
Nem igazan tudom mi tevo legyek, nem tudok egyrol a kettore jutni melegedes ugyben....

Sikerult elerni, hogy a 2.4-es NW mar kulturalt homersekleten menjen, de most ez a 3.0-as prescott sokkal sokkal melegebb, most idle allapotban 255*15-on egy freezer 4-el 58-60 fok, kint van az asztalon a gep, korbe van veve ventikkel....
Van teszt freezer 4-rol is itt a PH!-n es ott sokkal jobb eredmenyek szulettek, nyilvan nem 30 fok volt naluk a szobahomerseklet, meg nem IC7-be mertek, ami koztudottan felulmer kicsit de ez igy nekem akkor is eleg soknak tunik.
Real power 450-es tapom van, es ahhoz van ilyen kis szar ami meri, hogy mennyi a tap teljesitmenyfelvetele, idle allapotban kb olyan 210W, full terhelesnel pedig olyan 290W korul, kis analog muszer, pontosan nem lehet leolvasni. Ez igy normalis KB?
Tegnap ideallitottam melle KB 80 centire egy mobilklimat kuldtem ra a hideget, mint allat, akkor sikerult elerni, h full terhelesnel ne menjen 60 fok fole 265*15-on, de ez sajnos igy nem megoldas....
Valakinek valami 5lete esetleg lenne azon kivul, hogy dobjam ki, vagy nezzek egy vizhutest?
Kicsit hosszura sikerult sry, de remelem valaki mondd majd valami okossagot.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Eladó 1db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest