Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• thboxx
    aktív tag

Sziasztok,

SOS kérdésem lenne:

Adott egy s478-as P4 3.06Ghz-s, northwood-os proci (SL6S5). Most lett rá téve zsírúj rézmagos Titan hűtő. Ami elvileg 3.4-esig használható de ennek ellenére még ha le is veszem a ház oldalát, maxi terhelés melett a proci felmegy 67-70 fokosra.

Gyári adat szerint 69 a maxi ami lehet.

Most akkor nagyobb hűtő? A mostanira ugye az van írva hogy up to P4 3.4 de az is ott van hogy up to 89W. Na most ugye ez a proci elvileg max teljesítményen 109W-ot ad le.

Esetleg egy Zalman 7700Cu orvosolná szerintetek a problémát?

Elöre is köszi a segítséget.

Nos. A procid a gyári adatok alapján 81,8W max TDP-s. 69fok ami maximálisan lehet folyamatos terhelés mellett ( kis ideig többet is bír,de nem egészséges ). A mostani hűtőd ( ha up to 89W ) elbírja. Ha már komolyabban tuningolod ( magas órajel, erőteljes fesz emelés ), akkor már nem. Próbálj javítani a házad szellőzésén ( ne az oldalát vedd le ), hogy mindig friss, hűs levegővel tudja hűteni a venti a procidon csücsülő hűtőt; valamint nem tudom milyen pasztát használsz? Én nem rég ruháztam be AC MX-2 hővezető pasztára, és nyertem vele 10!!!! fokot mínuszban! Remélem tudtam segíteni. Üdv.

Új hozzászólás Aktív témák