Hirdetés
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Ultrák küzdelme várható Európában 2026-ban
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- OnePlus 15 - van plusz energia
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Temesvari
üzenetére
Szerintem örülj annak hogy annyit megy stabilan ekkora fesszel. Annó az enyémnek is kb. itt volt vége értelmes feszültségen. Egyébként nem sokat dob már rajta pl. ha 3.6 vagy 3.8Ghz-en használod (talán 0.x Fps)

A fesz az lehet hogy a dropp véget változik állandóan, vagy az energia takarékossági funkciók végett. Nem hiszem hogy problémázni kellene rajta, esetleg everest stab. teszt alatt nézd meg, de szerintem ott stabil lesz.
Gyári adat szerint 65°C körül ajánlott a max hőfok(nem pontos, nem néztem utána)+házventi sokat segíthet.
Ezzel a procival mindenképpen procilimites leszel a 3850-el akárhova húzod is! Most nem keresgélek képet, de trémárkban Prescott 3.65Ghz/3850 6000 pont, E5200 alapon 2.5Ghz/3850 10500 pont.
A ramokkal nem szórakoznék, mert nem nyersz vele semmit játékoknál, esetleg sok kékhalál a jutalom, vagy fagyás.
A biosz általában igazat szokott írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Alienware 17r4 olvass
- Apple iPhone 13 Pro Max Sierra Blue ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB Használt, szép,100%
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4113
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest