Hirdetés
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Privát AI mobil lesz az S26, nem okostelefon
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
Temesvari
üzenetére
Szerintem örülj annak hogy annyit megy stabilan ekkora fesszel. Annó az enyémnek is kb. itt volt vége értelmes feszültségen. Egyébként nem sokat dob már rajta pl. ha 3.6 vagy 3.8Ghz-en használod (talán 0.x Fps)

A fesz az lehet hogy a dropp véget változik állandóan, vagy az energia takarékossági funkciók végett. Nem hiszem hogy problémázni kellene rajta, esetleg everest stab. teszt alatt nézd meg, de szerintem ott stabil lesz.
Gyári adat szerint 65°C körül ajánlott a max hőfok(nem pontos, nem néztem utána)+házventi sokat segíthet.
Ezzel a procival mindenképpen procilimites leszel a 3850-el akárhova húzod is! Most nem keresgélek képet, de trémárkban Prescott 3.65Ghz/3850 6000 pont, E5200 alapon 2.5Ghz/3850 10500 pont.
A ramokkal nem szórakoznék, mert nem nyersz vele semmit játékoknál, esetleg sok kékhalál a jutalom, vagy fagyás.
A biosz általában igazat szokott írni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- Sony ULT FIELD 1 bluetooth hangszoró
- Legjobb kijelzős!!! HP ZBook Power 15 G8 i7-11850H 32GB 512GB Nvidia RTX A2000 1 év garancia
- Eladó Apple iPhone 15 Pro Max 256GB / Akku 90% / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest