- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Túl jól fogy az S26, túlóráznia kell a gyártósoroknak
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
LiteCross91
üzenetére
Az a proci neked nem jó. Írtam hogy csak ami a listában bent van. Körülnéztem én is a hirdetési oldalakon, de nem találtam, amúgy ha lenne is akkor szerintem drágán adnák, mert HT-s. Valami 2.8Ghz-est írtál hogy tudsz, de ahogy nézem a listát a lapod nem kezeli azokat amiben az L2 1MB tehát csak azokat amiben 512kb gyorsítótár van. Találtam egy 2.8-ast, csak nem HT-s 3500-ért, de a mostani procidnál sokkal gyorsabb és 30 nap garit adnak rá. Az a gond hogy oda regisztrálnod kell hogy venni tudj vagy ha van ismerős akkor azzal vetetsz. Nézd meg. [link]
Ja igen, ezeknél a régi prociknál nem lehet állítani a szorzót, csak Fsb-t tudsz emelni a biosban ha engedi a lap!
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Crimson Desert
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Honor 600 Lite - koffein nélkül
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Star Trek
- Milyen SSD-t vegyek?
- Fejhallgatós találkozó
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- 27% - APC BGM2200-GR 2200VA UPS Szünetmentes táp!
- AKCIÓ! Apple Mac Mini 2020 M1 8GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest