- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- MIUI / HyperOS topik
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hamarosan körbefotózza a Google a Balatont
Új hozzászólás Aktív témák
-
kriszbon
őstag
válasz
LiteCross91
üzenetére
Az a proci neked nem jó. Írtam hogy csak ami a listában bent van. Körülnéztem én is a hirdetési oldalakon, de nem találtam, amúgy ha lenne is akkor szerintem drágán adnák, mert HT-s. Valami 2.8Ghz-est írtál hogy tudsz, de ahogy nézem a listát a lapod nem kezeli azokat amiben az L2 1MB tehát csak azokat amiben 512kb gyorsítótár van. Találtam egy 2.8-ast, csak nem HT-s 3500-ért, de a mostani procidnál sokkal gyorsabb és 30 nap garit adnak rá. Az a gond hogy oda regisztrálnod kell hogy venni tudj vagy ha van ismerős akkor azzal vetetsz. Nézd meg. [link]
Ja igen, ezeknél a régi prociknál nem lehet állítani a szorzót, csak Fsb-t tudsz emelni a biosban ha engedi a lap!
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Filmvilág
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Arc Raiders
- Apple MacBook
- A hardverek is kokárdát tűznek a hétvégén
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S26 Ultra Spigen tok, üvegfólia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest