- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Netfone
- Hatalmas kedvezménnyel nyit az Ulefone új csúcsmodellje
- Bivalyerős lett a Poco F6 és F6 Pro
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
komzs
tag
UP
[Szerkesztve] -
komzs
tag
Őróla beszéltem....de azért köszi a többieknek is.
[Szerkesztve] -
komzs
tag
Köszi a hozzászólásokat, azt hiszem majd dennis -t választom, de a videkarim van egy másik srácnál, azt mondta visszaadja mert nem tudta megnézni és mostanság nincs is ideje... ezért akarom valahova máshova vinni a procit, annak ellenére, hogy azt mondta meg tudja csinálni... majd még lehet nála is rákérdek, de a topic jába nem ír mostanában...:
[link]
[Szerkesztve] -
komzs
tag
Van egy p4 s478 3.0 procim aminek egy szélső lába le van törve a lap síkjában...bp-n kéne valami maszek aki meg tudná csinálni, továbbá lenne egy ati 9600xt, ami eddig jól működött,de egy bekapcsolás után az xp betöltődéséig jutott...valszínű memória gondja van. HA valaki tud valakit az szóljón...szertintem nem egyedül vagyok.!
Elöre is köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9-13900 24-Core 3.0GHz LGA1700 (36M Cache, up to 5.60 GHz) Processzor!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-10700 8-Core 2.9GHz LGA1200 (16M Cache, up to 4.80 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gneráció
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Wimius W2 okosprojektor / Számla + Garancia / 30 000 Ft
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest