- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
Hirdetés
Aktív témák
-
Agyzuzo
addikt
Amit még tudok ajánlani: ABIT SD7-533. Netto 23, SiS 645 chipset. Haver gépében jelenleg egy ilyen alaplapban, Samsung DDR333 RAM-mal 2.6-on futkosik egy 1.6 teljesen stabilan, egy Spire hűtővel. :) Nem rossz. :)
-
Agyzuzo
addikt
Ja igen, egy jótanács: a RAID-e ABIT-okat került el, az enyém is az, és hihetetlen mennyit szoptam vele (Bad Sectoros lett a vinyó, egy héten négyszer összeomlott a WinXP, stb.). Ahogy átkötöttem a vinyókat hagyományos IDE-re és BIOS-ban letiltottam a RAID vezérlőt, minden megjavult...
-
Agyzuzo
addikt
Nekem TH7-II van, egy bug-tól eltekintve (egy tizeddel kevesebb volt feszt ad a procinak mint amennyit beállítasz) teljesen korrekt.
Egy 2 Ghz-s proci megy benne 20x125-ön, azaz 2500 Mhz-n. Ezt még bírta a SAMSUNG RD RAM-om.
A legfontosabb: mindenképp SAMSUNG KÉTOLDALAS (!!!) RAM-ot vegyél, ezek nagyon tuningbarátok. Az enyémnek meg se kottyan hogy 1 Ghz-n megy 800 Mhz helyett.
Aktív témák
- Audio-Technica ATH-M20x fejhallgató
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest