- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Idei legolcsóbb mobilját dobta piacra a Samsung
- Ezek az új Google Pixel cuccok hivatalos magyar árai
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Garmin topik
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Üzemidőben nyerne csúcscsatát az Oppo
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Magisk
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
glaci
őstag
Hi Parci, mindenki!
Abban szertném a segítségeteket kérni, hogy P4 -hez milyen alaplapot érdemesebb venni? Én két ABIT -ot néztem, ha jól emlékszem mindkettőt dícsérik! Az egyik a TH7-II (850, Rambus), a másik a BD7-II (845(E), DDR). Az lenne a kérdés, hogy van-e ezeknél jobb, megbízhatóbb, illetve, hogy egyáltalán melyik irányba érdemes próbálkozni (Rambus v. DDR)? Az Intel állítólag már nem fejleszt a Rambusra, csak a DDR-re. Ez igaz? (Időtálló, fejleszthető gépet szeretnék.) A DDR lassabb? (Érezhetően?) Ugyanis, mind a RAM, mind a lap tekintetében jó néháhy ezres a külömbség. Egy 1,6A, vagy 1,8A Nortwood -hoz kellene, de nem tudom melyik, jobb, gyorsabb, stabilabb, ill. melyik húzhatóbb jobban változatlan stabilitás mellett? A beállíthatóságukról sem tudok semmit. (Tuning szempontjából pl.) Rambusbol a 800 -as, DDR -böl a 333 -as modul menne mellé. Melyik variáció a tuti? Segítsetek!
Köszi mindenkinek!
Üdv.:
Laci
Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videó stream letöltése
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- EAFC 26
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24 GB-os RTX 6000 HP - garanciával
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest