- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Macrodroid
- Mobil flották
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
CsatiZsol
aktív tag
Nem okoskodni akarok, de. Itt ennyiért sajnos soha nem fogod eladni még akkor sem, ha darabokban adod, el, mert itt mindenki megpróbál mindent lefikázni, hogy már használt, meg már amúgy is elavult, meg... Nekem is hasonló a konfigom és amikor legutóbb megprószáltam eladni azt mondták, hogy egyben az egészért adnak 100k-t.
Pedig ezek a masinák, még sokáig fogják húzni. Most raktam össze 2 haveromnak 1-1 P4 3,2/64bit-es ócska vasat és lanon volt a nagy qrva anyázás, mert az én gépem alig-alig maradt le valamennyivel az övéktől. Értsd néhány másodperc amivel azok jobbak. Grafikában, meg még egy X850XT PE-vel ezek a gépek is sokáig erősek lesznek még. Szerintem próbáld meg az apróneten eladni a cuccot. Itt mindig mindenki olcsón akar venni (irreálisan olcsón). Amúgy sok siekrt az eladáshoz.
Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Crypto Trade
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gaming notebook topik
- Stellar Blade
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700KF + Kingston Fury Beast RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Beats Studio Pro (fekete) - LEGJOBB ÁRON!
- Honor 400 Lite Fekete + fülhallgató
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Egyedi ékszerdobozka
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD digital konzol garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest