- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MIUI / HyperOS topik
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Hirdetés
Aktív témák
-
utax
aktív tag
na hát pont ez az, olcsóbb bennehagyni a tranzisztort és kikapcsolni, mint áttervezni az egészet
pont azért tettem fel itt a kérdést, mert inteles forrásból hallottam, hogy a p4 celeron tök ugyanaz, mint a p4 (a northwood), csak le van tiltva benne a cache. merhogy olcsóbb letiltani mint áttervezni, ugye. ezért kérdeztem, tudja-e valaki, hogyan van letiltva. de ahogy látom, nem (pedig van itt aki még az intel összes gyáráról tudja az összes gyártótechnológiát is :)) ) -
LordX
veterán
Most a P4-Celeront (Wilamette-128, akinek jobban tetszik) külön gyárak gyártják: ugye a NW .13 mikron, az Intelnek meg van egy tonna gyára, amit nem állított át .18-ról .13-ra...
Viszont SZVSZ nincs a WM-128-ban benne mind a 256k cache: az a +128k is helyet foglal rendesen, ezt áttervezni semmiség (magához a maghoz hozzá sem kell nyúni!), és a kisebb mag = több proci/szilíciumkex. Eladni meg úgyis el fogja.
Aktív témák
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest