- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Milyen mobilnetet vegyek?
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Aktív témák
-
andorpapa
őstag
És hogy lássa a nép, hogy a világ nem csak fekete és fehér, hanem árnyalatok is vannak: a Zalman CNPS7000-Cu nem a legjobb, csak hazánkban. És hazánkban sem a legjobb, a legutóbbi tesztünk bizonyította, hogy van olyan cooler, amely képes jobban hűteni, az már más kérdés, hogy milyen zajszint mellett. És ha nem csak a magyar piacot nézzük, akkor ott azért van Swiftech MCX462-V, meg Thermalright SLK900.
De alapvetően igaz, hogy aki nagyon jó és halk hűtőt akar venni, annak ott a Zalman 7000-es családja, megéri gyűjteni rájuk. ''És ha valakinek tellik egy 875-ös lapra, meg a belevaló 2.XC-s procira, akkor nekem ne mondja hogy nem tellik erre a hűtőre!'' - ezzel a mondatoddal pedig én is egyetértek! -
Viktor77
titán
Egyet felejtettél el. Mégpedig azt hogy az Asus lapok erőteljesen alulmérnek. Ahogy látom a te értékeidhez nyugodtan hozzáadhatsz 4-5 fokot.
Amúgy tetszik, hogy mindig valaki megkérdezi melyik a legjobb hűtő P4-re.
A legjobb a Zalman 7000Cu. És ha valakinek tellik egy 875-ös lapra, meg a belevaló 2.XC-s procira, akkor nekem ne mondja hogy nem tellik erre a hűtőre!
Ha valaki csendet akar és eszméletlen jó hűtési teljesítményt, akkor ilyet kell venni, ez nem kérdés. -
Scorpion
tag
Milyenek azok a hűtők, amelyeket az intel a dobozos/box/-os procikhoz ad?
-
ZsilBi
csendes tag
Sziasztok, első hozzászólásom :))
[Szerkesztve] -
tneki
csendes tag
Hali DopeBob!
Asszem nekem is ilyen hutom van!
En is szenvedek mar vele 2-3 hete!
Ez segitene:zalman cnps7000 AlCu vagy a sima CU-s?
Amugy nekem a kovetkezo konfigom van:
865PE NEO-2 MSI alaplap
P4 2,8 Northwood 400fsb proci
2db 256Mb RAM
Club ATI Radeon 9600 pro
1 Wincsi
1 cd iro plextor
1 cd olvaso asus
1 sonic inpact hangkartya
1 halo kartya
300w-os tap!
Egy huto elore beszerelve egy hatra!
Titan huto a procin!
Egy ido utan tulmelegszik a procim! (gondolom en) Ezt a funkciot kiiktattam (asszem) es nem is csinalta a tulmelegedest! DE sajnos biost frissitettem! Ujra kiiktattam ezt a tulhajtas funkciot es most nem hasznalt!
Vagyis a kovetkezok a tunetek:
Ha jatszok pl: Colin Rally 3-al egyszeruen ugymond resetel a gepem, vagy jobb esetben csak kilep a jatekbol! (de nem csak ennel a jateknal)
Az MSI-hez kapott meroszoftver a kovetkezoket irja jelen pillanatban (semmi terheles mellett)
cpu temp 44 fok (nagy terhelesnel ez 70-73 fokra is fel megy!!!)
sys temp 40 fok
nb temp 50 fok
cpu fan speed 3835 rpm
NB fan speed: 5350 rpm
Udv Scafi -
-
DopeBob
addikt
Nekem volt egy nagyon hasonló, még benne volt, de az rézmagos volt és manuális for szabályzó... körülbelöl 4-5napig szenvedtem vele, aztán visszavittem és szerencsére kicserélték egy Aero4Lite re :)) A hűtő eszméletlen hangos! (mámint a Titán :)) A 2,4es P4 em játék alatt pedig lazán felment 70fokra... most 50 a max!!!
Szereltem a gépbe egy csomó ventilátort, de nem segített... véletlenül jöttem rá, hogy az alja nem egyenes, és a közepére akkora lukat políroztak, hogy még a szilikon sem ért hozzá a bordához... ez pont a proci felett volt...
Titanról ennyit... :))
[Szerkesztve] -
Die
csendes tag
A boltban meg kell kérdezni hogy fel megy egy hűtő vagy sem. Például nem vennék Zanussi-t mert az ritkán megy fel az Asus lapokra... ...utánna meg mehetsz vissza a boltba, hogy nem megnt fel!
-
klepto
addikt
Nekem még a Titán TTC-W6TB/825/TC/LD2 hűtője is szimpatikus. Ami tetszik benne a dizájn, az autómata forrdulatszám szabájozás a talpába épített hőérzékelő segítségével, és utolsó sorban a beépített ledek, és mindez nem is túl drága, kb. 3500+áfa. Erről valakinek van valami tapasztalata?
Még valami: én nem találtam rá a Zalman oldalra, ha valaki belinkelné, megköszönném :U -
Scorpion
tag
Remélhetőleg a P4C800/P4P800 nem lesz a kivételek között. Ideges lennék, ha megvenném és nem tudnám fölpakolni.
-
Scorpion
tag
Hi. Milyen halk és jó hűtőt ajánlotok P4 alá, amelyet még a jövőben is fogok tudni használni. Alaplapnak az ASUS P4C800 van kinézve. Nem tudom, hogy a Zalman üdvöskéje jól érezné magát-e benne, ugyanis vannak lapok, amelyeket nem szeret. Vkinek van tapasztalata erről? Válaszokat köszi.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B460M i5 10400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest