- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- iPhone topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Fotók, videók mobillal
- Lesz Xperia 10 VII, méghozzá újratervezett külsővel
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
Aktív témák
-
guga
Közösségépítő
Üdv! Az a helyzet, hogy nekem sem az 533MHz-es nem kell sem a te 600MHz-es procid. van itt a procitálcán néhány régebbi bentragadt proci, amiről sem listát nem készítek, de el sem adom, de nem is kellenek
egyszerűen nem akarok foglalkozni vele
Azthittem olyan lapod van, amelyik nem kezeli az fcpga procit csak a ppga-t. Gondoltam eljössz, elviszed a másikat, hozol egy túrórudit és örülsz. Erre kiderül, hogy te teszel nekem szívességet
Érted?
Én nem szoktam boltolni már ilyen kaliberű cuccokkal, mert amint meglátja valami sügér, azonnal rámtol egy raklap lószart, hogy szia láttam a topikban, hogy beszámítottál egy 233MMX-et és gondoltam itt van az a sok bizbasz, amivel a hosszú évek folyamán már én sem tudtam mit kezdeni, de már pénzt sem adnak érte. Becserélnéd A64-re
Egyszerű, gyere el, Mc kapod a procit ingyen és a tied sem kell, de többet nem szeretnék sem kérdésekre, sem mailokra válaszolni azoknak, akik ezt elolvasták
Aktív témák
- Bittorrent topik
- Nők, nőügyek (18+)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Brave
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- LEGO klub
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- 14900k-hoz keresek delid kittet vagy valakit BP-en akinek van és használhatnám a sajátját!
- AMD AM5 Ryzen7 Win11 FullHD gamingPC 2-3év garanciával (8700G/4060Ti/32GB/1TB M2/WiFi6/BT/Win11)
- Exclusive ajánlat! Eladó Dobozos 14" colos LG GRAM 14 i7-1165G7/16gb ram/512SSD nincs 1kg!
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo FMC RC2 drón új állapotban
- DJI Mini 4 pro Fly More Combo RC2 drón 6 akkumulátorral - Garancia, Care Refresh
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2902, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A55 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / 32GB DDR4 / RTX 3060Ti 8GB / 500GB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest