- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
gerlaip
addikt
válasz
oduszeusz #34 üzenetére
Mindegyik kb azt tudja. Mint mondtam, valszeg a procid lesz, ami határt szab az ügyeskedésnek. Az én 2,4B procim 3 gigaherz körül behal. Talán azért jobb Asus-t, msi-t vagy Abitot venni, mert később jobban el tudod adni. tavasszal jön az újfajta P4 foglalat, egy év múlva elavult lesz a socket 478, el akarod adni mondjuk az Albatront, nem tudod, hiszen egy noname-t senki sem akar megvenni jó pénzért, akármilyen fasza is. Asus/Msi/Abit/Gigabyte mindegyiknek van fanklubja, és mindegyiknek van előnye és hátránya. Az Asuson mondjuk a memória accelerátort (PAT) tuning mellett is tudod használni így nagyobb lesz a teljesítménye.
-
gerlaip
addikt
válasz
oduszeusz #32 üzenetére
Én most vettem egy Asus P4P800-as alaplapot, haveromnak egy Albatron 865PePro van, a hugomnak meg MSI 865neo2. Mindegyik király. Érdemes az árakat nézni. A tuningnál valszeg a proci lesz a meghatározó tényező. Nekem pont ilyen procival fut, mint ami neked van/lesz. 2,88-on hajtom állandó jelleggel. Sokkal többet nem tudok kihozni belőle. (az 533 -as P4-esek között is van többfajta, ha olyat fogtál ki, lehet, hogy fog többet is menni.)
Aktív témák
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ AMD Ryzen 5 5600X BOX AM4 6/12 magos CPU - bontatlan
- Intel Core i7 10700 - 4.8 GHz - 8mag/16szál - Eladó!
- AMD Ryzen 7 5700X3D - BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M2 Pro - M2 Pro 16GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest