- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- OnePlus 7T Pro - árban is a csúcson
Aktív témák
-
Beck18
tag
válasz
oduszeusz #57 üzenetére
Sajna nem volt még személyes tapasztalatom a lappal, de van itt cikk a PH!-n ahol I865-s lapokat teszteltek. Ott Is7-g volt és olyasmit irt a cikk szerzője, hogy nem volt megelégedve tuning szempontjából a lappal. Azóta viszont különböző topicokban sokat dicsérték a lapot, igaz pár embernek már elszállt.
-
Beck18
tag
válasz
oduszeusz #44 üzenetére
Köszi ezt a cikket kb. 50szer átolvastam már, képeket is néztem, és asszem pont az abit lapnál van az, hogy a képen nincs kerek ide kábel, viszont valamelyik fórumban azt irták, hogy jár hozzá, ill. itt még a csúnya/hangos műanyag hűtő van rajta, viszont azóta ezt is lecserélte az abit vm. sülyesztett halkabb változatra. Vagy pl. az msi lapon is a ké szerint aktiv hűtés van a chipseten, viszont az msi honlapján már passziv hűtésű kép van .. ezért gondoltam hogy aki már saját kézben fogta egyik-másik lapot az tudna életszerű beszámolót adni róla.
-
Beck18
tag
Bocsi, hogy más topicját használom fel, de engem is ez a kérdés foglalkoztat.
Átnéztem jópár lapot ami engem érdekel (MSI Neo2, Abit IS7 sorozat, Gigabyte) teljesítményben kb. egyformát hoznak, mindengyiknél volt már hibás változat stb. .. szal ez alapján én nehezen tok dönteni. Marad a garancia években mérve, ill. engem még az érdekelne hogy melyik laphoz milyen cuccost mellékeltek. Gondolok itt kerek IDE kábelre, sata kábelre, hátsó panellapok, szoftverek stb.. erről tudnátok irni pár szóba, hogy a ki mit kapott a deszka mellé?:F
thnx
u.i.:és bocsi hogy belepofátlankodtam de szntem építő jellegű.
Aktív témák
Hirdetés
- Temu
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Automata kávégépek
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- EAFC 25
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Nothing Phone (1) - nem semmi (2)
- További aktív témák...
- Intel Core i9-14900KF 24-Core 3.2GHz LGA1700 Box (BX8071514900KF) Processzor! BeszámítOK
- AMD Ryzen 9 9900X3D - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- ÚJ, 27% számlás! AMD Ryzen 7 7800X3D (96M Cache, up to 5 GHz) Processzor! BeszámítOK
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! MSI H510M i5 10500 32GB DDR4 960GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Egyedi ékszerdobozka
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest