- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
Mit kezdek?
Reagáltam a válaszodra.Nem is ismerlek? Én az alapján írtam, ahogyan itt viselkedsz! És csakis ezen topikokkal kapcsolatban. Cizoe-val is teljesen mértékben megértjük egymást. Volt pár vitánk is, abszolút semmi gond sincs.
Én nem a személyek teljességét ítélem meg, elvégre tényleg nem ismerlek. Hanem az egy bizonyos dologgal kapcsolatos hozzáállást. Legyen az egy topicban vélemény különbség, vagy mint pl ez is! Ettől függetlenül lehet, hogy az XY VGA topicban meg teljesen egyet fogunk érteni. Ez itt nem személyről szól. Én nem személyeskedem, csak a viselkedésetek ezzel a témával kapcsolatban kicsit kiverte a biztosítékotÉs, amint látom nem csak nekem.
1. most írtad, hogy el se olvastad a cikkeit, csak osztottad a flémet, meg a gúnyolódást. Erre jössz nekem olyannal, hogy nem is ismerlek?
2. nem ismerlek az tény. De ti voltatok azok, akik legjobban hangoztattátok, hogy csak nevelő szándékkal szidjátok / kritizáljátok a srácot! Ebből következettem, hogy akkor v.színű a saját gyereked is hasonló szinten / formában fogod / szándékozod nevelni!Úgy érzem, ha itt valakinek megnőtt a f***ka, akkor az a tiéd
3-4 postot csinálni csak azért, hogy kigúnyoljatok valakit... hát biztos nagyon felizgathatott a dolog...
* hja.: és #17 ért figyelmeztetem magamat...túlzásba estem
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel találgatós topik
- Politika
- Milyen videókártyát?
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux kezdőknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Autós topik
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 12 BLACK - 5.3k akciókamera - Motoros/biciklis szett (4.)
- DJI Mavic 2 Pro drón szett - 1" Hasselblad kamerával
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! MSI Katana GF66 Gamer laptop! I7 12700H / RTX 3070 / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest