- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Realme 8 - az igazi nyolcas
- Telekom mobilszolgáltatások
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Fotók, videók mobillal
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
-
Mobilarena
Overwatch 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
knoxhu
senior tag
Elég clickbait a cím, szerintem túl új még a játék, hogy Elohellről beszéljünk.
Jelenleg 56 - 58 között ugrálok napok óta, ami elvileg a top 15 - 20%.
Ha megnézem ezt a százalékot, akkor elégedett vagyok az elért eredménnyel, hiszen nem veszem olyan komolyan a játékot. Mint az előbb említettem, "sok" meccset mentem e két szint között és úgy gondolom ennél jobb vagyok, viszont még nem annyival, hogy egyedül tudjak meccseket nyerni.
Az elég siralmasra sikeredett placement games után 43-ról indultam. -
f3rdzs0
senior tag
most hogy sikerült visszaküzdenem magam rank 46ig (btw amíg újra nem vagyok rank50 felett addig csak solozom, ha hívnátok ), és azt kell mondjam, hogy még mindig 43-48 közt vannak azok a játékok amikre azt mondom, hogy nagyon jók. 49-52 között pedig a tényleges pokol, a játékosbázis nagyrésze. szóval az elo hell az valahol ott van vagy 40 alatt
a rendszerrel az a baj, hogy winning és losing streakeket méri, nem a skilled (4 goldos loss ugyanúgy levisz egy szintet streak alatt, mint egy 0 goldos win felfele)[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
őstag
Érdekes egy ilyen statisztikai oldal, de ez a játék pont úgy lett eladva, hogy nem számít a statisztika. Nem tolja a képedbe a K/D statot, nincs meccs végén rangsor, meg ilyenek. Szóval ez egy ökörködős-marhulós játéknak van pozicionálva, ahol csak úgy lövöldözünk egy jót. A versenyzői részen persze oké a dolog, aki komolyan akarja venni, annak hasznos egy ilyen stat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- iPhone topik
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- További aktív témák...
- Mac Mini M1 8GB 512GB SSD + INGYEN KISZÁLLÍTÁS
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
- HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/512 FHD IPS SURE VIEW
- HP Elitebook 840 G8 i5 1145G7 / 32GB / 512GB / hibátlan!
- Nethome Plus, klíma wifi modul
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest