Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag
    válasz leone510es2 üzenetére #65

Persze, megkerülhető a Youtube. De nem ez a lényeg, hanem az, hogy miért nem megy és amiért nem megy, az kihat -e bármi másra. Ne felejtsd el, hogy nem himihumi Palkó programjáról van szó. A Youtubnak működnie kell (ene) minden droidon. Ez a build.prop elég sokat elmond a készülékről. A Play is ez alapján azonosítja. Nyisd meg egy szerkesztővel a kimásoltat! Láttam, hogy van TC a tabodon. Azzal megnézheted. Nem állítom, hogy minden sorát vágom, de égbekiáltó hibát nem látok benne. Csak leírom, hátha valaki nem tudja, a # -el kezdődő sorokat a program nem veszi figyelembe. Ezek vagy lehetséges, de épp kikapcsolt opciók, vagy utalást, tájékoztatást leíró sorok. Arra tippelek még, hogy ha gyárilag volt benne a Youtube kliens,akkor azt az ICS előtti verzióból rakták vissza. Valahogy törölni kéne teljesen, és utána megpróbálni újrarakni. Csak nem tudom, root nélkül lehet -e ( dalvik cache ). Próbáld meg, hogy először a fejlesztői menüben kipipálod a hamis helyek engedélyezését. Aztán a beállítások - alkalmazások - alkalmazások kezelése menüben a Youtube -ra kényszerbezárás - adatok törlése - eltávolítás. Aztán indítsd újra a készüléket és próbáld meg telepíteni a Play -ről. írj, hogy mi lett! Ha így sem megy, akkor próbálkozunk mással. Tudom, hogy küzdős a dolog, de ez van. Vagy várod, hátha más, vagy a gyár megoldja. Többnyire piti hiba miatt nem müxik valami. Nemrég, egy flashelés után a böngésző ment, de a Play és a Gmail szerint nem volt kapcsolat a szerverrel. Fél napot küzdöttem vele. Aztán beállítottam helyes dátumot és az időt és voilá! Hát van ilyen, Csupi?

Új hozzászólás Aktív témák