Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Hobbbyt
    őstag

Nyúlkomának ez volt a 3. álneve.. És már rég megérdemelte :)) De most szerencsére nem jött vissza..
    Nézd a sorszámozást is.. Ahol 5-10 -es ugrások vannak, az mind Loituma69 (ala prenyúlkoma) miatt van.

És igen, még mindig nem olvasod el normálisan.. ugyanis megint kiragadtál valamit a fórumból..ami önmagában teljesen mást jelent mint a környezetében. Pont egy nagyobb téma közepén járunk.. éppenséggel, most kaptunk új kernelt ami javítja a béta JB alatta sípolást.. De sajnos mivel ez egy buherált kernel, nem lehet az eredeti JB rom alá rakni.. vagyis lehet, hogy lehet, de ahhoz ki kell csomagolni az img-t meg.. stb-stb..

De igazából nem tudom, hogy miért lovagolsz ezen.. Ha Béta ha nem (mutass rá hivatalos infót, hogy gyári-végleges) senkinek nem kötelező felrakni a sípolós JB-t. Mivel gyárilag egy jól működő ICS-van rajta. Apropó, nektek már jött ki akármilyen JB? Nekünk most már van 2 féle is.. ;) Sőt! Azzal is jöhetnék, hogy bocsi.. nekünk gyárilag piszka nélkül is működik a youtube. Szóval szerintem le kéne már szállnod erről a dologról. Olyan vagy mint egy rossz kakukkos óra, ami mindig ugyan akkor, ugyan azt szajkózza.. és hiába mondanak neki bármit. Saját véleményre alapozz.. ja, hogy olyanod nincs. Szia!

És várj:
    Itt egy pre nyúlkoma írás:
    "5 napja vettem az első 1016dcc-t. alap gyári rom a szokásos akkumulátor hibák sd kártya miatt készenléti módból bekapcsolodó képernyő. Felpakoltam az új 09.04 javitást Aku mizériát javította sd kártya képernyőbekapcsolgatást nem és keletkezett egy újabb probléma, ha a töltőn van, akkor nem lehet kikapcsolni. Kikapcsolt állapotban nem lehet tőlteni mert elindítja a kütyüt a töltő csatlakozásakor. Ez belefér majd szoftveresen javítját JB!
    Vissza vittem a media marktba mert bevilágítás zavart, elhoztam egy másik 1016dcc-t szó nélkül cserélték. Otthon bekapcs és lőn ez is bevilágítás hibás még jobban mint az előző, nem csak a bal alsó sarokban hanem középen 3 pötty. Vissza media markt és megint csere, de ezt már ott a boltban bekapcsoltattam és ez tökéletes semmi bevilágítás. Tehát 3 ból egy hibátlan kb. Szoftveresen meg mind problémás. Igéret van rövig ídőn belül jön a JB. Wifi 3 sec alatt csatlakozik és atom stabilan működik 1 gb-os fájlokat simán szakadás mentesen letőlt, akkumulátor nagyon erős, maga a gép iszonyatosan gyors semmi röccenés akadás, öröm nyomogatni! Kiváló kütyü, de ki kell fogni egy hibátlan darabot. Aki neten rendeli az xarba van mert nem könnyű a csere! Röviden ennyi Várjuk a JB-t mint a messiást! "

Új hozzászólás Aktív témák