Új hozzászólás Aktív témák

• Krystal_s
    addikt

A mai napon megérkezett az Overmax...Nálam sajnos bejött az olcsó húsnak híg a leve mondás.
    Kibontottam és lengyel menü fogadott. Nagy nehezen átállítottam magyarra. Magyar használati útmutató nuku. Aztán elkezdtem próbálgatni, és észrevettem, hogy a wifi jel nem stabil, a szobámban már 0%-os volt a jelerősség, ami a routertől kb 6m. ( ugyanitt a másik notebook-om jelerőssége 98-100% ) Akkor már lementem és a router mellett próbálgattam, 2m-re ültem és a jel ingadozott kb 40-80% között. A teraszon 0 jelszint.
    Az akksi 4 órát bírt ! Semmit nem csináltam, csak a menükben nézelődtem, 1-2 weboldalra léptem be és ennyi. Aztán észrevettem, hogy a fekete háttérnél vannak világos foltok..majd megláttam, hogy a gép illesztésénél 2-3cm helyen kicsit szét van jőve.
    Számomra ennyi volt ez a gép. A wifi miatt még kértem volna cserét, de így már nem tartok igényt rá. Holnap kezdődhet a rumli, hogy juttatom vissza futárral... :(((

Beláttam, hogy nagyon is számít a "márka" a minőség és nem hiába kezdődnek 100ezer Ft-tól a nevesebb gépek. Most azok között keresgélek bár ennek a gépnek köszönhetően, most rendesen elment már a kedvem.

Új hozzászólás Aktív témák