- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 12 - az izmos 12
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
őstag
válasz FattyDove #24 üzenetére
Ugy érzem az ilyenekre kár minden betü szoval nem is akarlak meggyözni. Ki is töröltem amit irni akartam mert ugy se megy át azon a burkon amiben élsz.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
Lajmund
őstag
válasz FattyDove #16 üzenetére
Sok minden kinábol ered. Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is. Mindenki másolja a jobbat a világon mindenben. Még a japánok is sok mindent másoltak csak jobban mint az eredeti. Na most jelen esetben ha másolták is a foldot a samsungtol ott tartunk hogy sok mindenben lekörözik fold vonalon és már a fold 6 a dzsunka egy honor v3-hoz képest.. Fold 5 telom van. Jó a szoftver de valoszinuleg egy dzsunka lesz a következö mert elegem lett a frissitési bugokbol hülyeségekböl szoval samsung=dzsunka rohadt drágán jelenleg! Fold5 elött 23 ultra volt elötte meg 4 évig xiaomi mi 9t pro ott soha nem volt semmi bug meg baromság. Másfél éve van samsugnom és már kétszer kaptam agyvérzést. Egyszer amikor 3 honapig kellet levelezni meg telefonálni hogy küldjék az ajándék szijat az orámhoz ami járt hozzá...Hulladék leterelö szánalmas ügyfélszolgálata van. Garanciás ügyintézésröl se hallottam sok jót. Másodszor amikor egy frisitéssel eltünt a samsung böngészöböl és billböl a fordito plusz a goodlock is meghülyült vele együtt egy csomo beállitás amit honapokig nem javitottak aztán már nem is néztem. Azota is az alap aod-ot használom mert már nem érdekel pedig szuper egyedit csináltam amit a frissités szétcseszett. Szóval samsung bujjon el inkább az 1 millio forintos dzsunka 6-al.
Lapierre Pulsium SAT 5 /Asus tuf rtx 3080/ lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch c6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iphone 14 Pro 256 GB - használt, független, 240 000 HUF
- Honor 200 Pro új, 12/512GB black eladó!
- Apple iPhone 14 256GB - független, 87%, Apple garancia, doboz
- iPhone 16 Pro Max 256 GB Black Titan - Bontatlan - ApCom
- Samsung Galaxy S24/24 Ultra 5G 128 GB/ 256GB / 512GB /+ Ajándék - Bontatlan - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest