Hirdetés
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Ekkor jönnek az új Apple szoftverek mindenkihez
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Mobil flották
Hirdetés
-
Elegáns és igen fürge külső SSD-t dobott piacra a GoodRAM
ph Az 1 GB/s-os szintet jócskán megugró, fémházas adattár két színben, 500 GB-tól 2 TB-ig bezárólag kínál opciókat.
-
Jövő év elején jön az Ender Magnolia: Bloom in the Mist teljes változata
gp A PC-s végső kiadás mellé ugyanakkor érkeznek a PlayStation, Xbox és Switch verziók is.
-
Spyra: nagynyomású, akkus, automata vízipuska
lo Type-C port, egy töltéssel 2200 lövés, több, mint 2 kg-os súly, automata víz felszívás... Start the epic! :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lajmund
senior tag
Ez várható volt. Reméljük megemberelik magukat most màr. Vicces hogy a galaxy ai-t még mindig ennyire sokra tartjàk. Emiatt tuti nem gondolkodnék samsungba. A zsanér és a tartossàg oké ezt fold ötről írva. De szerintem ebben fejlödnek a kinaiak is meg ez lenne az alap nem ami az elso 3 szériàt jellemezte.
[ Szerkesztve ]
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
veterán
Ilyen árak mellett mit várnak....
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
Snoop27
őstag
Az a szomorú és vicces is egyben, hogy minden évben várjuk a legújabb samut, kijön a kis változtatásaival, s már reménykedünk, hogy ok, de hátha majd jövőre, s jövőre ugyanez lesz, már nagyon nem hiszek nekik/bennük, csak a lehúzásra játszanak.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
bigmasterg
addikt
Ha nem újítanak és az árakat is növelik, akkor nem csoda hogy nem nagyon nő a szegmens náluk.
#3Snoop27:
Minden gyártó ezt csinálja, a sima mobiloknál már rég elértük azt a szintet, amikor nincs értelme évente váltani, de már 2 évente sem. De ez a fejlődés miatt van, nem lehet mindig óriási ugrás, mostanra már elég jók a telefonok.Mondjuk a foldable piacon pont hogy lehetne mit fejleszteni.
[ Szerkesztve ]
-
Snoop27
őstag
válasz bigmasterg #4 üzenetére
Persze, tudom, hogy a többi is ezt csinálja s érthető is, mivel valóban már nincs mit fejleszteni a designban, viszont a foldable telónál lenne még hová fejlődni s mégsem igyekeznek úgy, mint a 1+ vagy Honor. Ha nekik sikerűlt vékonyabb foldable telót kihozni akkor a samunak ne menne? Kétlem. De ellustultak s gondolják ha évente csak csepegtetik az újitást akkor az is elég lesz, de végre van konkurencia.
LG Optimus G Black --> LG G2 32 GB Black --> LG G4 Brown Leather --> Note 5 Black Sapphire --> Samsung S8 Orchid Grey + Moto 360 --> Huawei P40 Pro --> iPhone 11 Pro Max
-
polo493
tag
persze várjanak csak szánalmasan unalmas,drága termékeikkel ,várom a Honor,Xiaomi foldable termékeit
-
worxland
addikt
Már nem kell várni.
Honor Magic V3: 9,2 mm, 226 g, 5150 mAh, 66 W vezetékes/50 W vezetéknélküli töltés, IPX8, WiFi 7, LTPO 120 Hz kívül/belül
kamerák (inkább egy kép, mint bemásolni az összes infót):
[link][ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Snoop27
őstag
Nem sokban hasonlitanak. Azt olvasom, hogy várhatóan az IFA-n fogják bejelenteni a globális forgalmolba hozatal dátumát.
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
senior tag
válasz FattyDove #16 üzenetére
Sok minden kinábol ered. Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is. Mindenki másolja a jobbat a világon mindenben. Még a japánok is sok mindent másoltak csak jobban mint az eredeti. Na most jelen esetben ha másolták is a foldot a samsungtol ott tartunk hogy sok mindenben lekörözik fold vonalon és már a fold 6 a dzsunka egy honor v3-hoz képest.. Fold 5 telom van. Jó a szoftver de valoszinuleg egy dzsunka lesz a következö mert elegem lett a frissitési bugokbol hülyeségekböl szoval samsung=dzsunka rohadt drágán jelenleg! Fold5 elött 23 ultra volt elötte meg 4 évig xiaomi mi 9t pro ott soha nem volt semmi bug meg baromság. Másfél éve van samsugnom és már kétszer kaptam agyvérzést. Egyszer amikor 3 honapig kellet levelezni meg telefonálni hogy küldjék az ajándék szijat az orámhoz ami járt hozzá...Hulladék leterelö szánalmas ügyfélszolgálata van. Garanciás ügyintézésröl se hallottam sok jót. Másodszor amikor egy frisitéssel eltünt a samsung böngészöböl és billböl a fordito plusz a goodlock is meghülyült vele együtt egy csomo beállitás amit honapokig nem javitottak aztán már nem is néztem. Azota is az alap aod-ot használom mert már nem érdekel pedig szuper egyedit csináltam amit a frissités szétcseszett. Szóval samsung bujjon el inkább az 1 millio forintos dzsunka 6-al.
Pc power: i5, 32g ram, Asus tuf rtx 3080/ Monitor: lg 65" c2/ Samsung Z fold 5 / galaxy watch classic 6 47mm/ Adam audio 8"/ Fyne audio F3 12"/smsl do 100/ seeaudio bravery/ fio lc bt2/
-
doooo
veterán
" Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is."
Semmi köze az ókori történelmüknek ahhoz, amilyen országban, amilyen mentalitásban élnek most. Egyik ország esetén sem, de náluk végképp nem, hisz konkrétan kiirtották a saját kultúrájukat, vagy legalábbis a nagy részét (esetleg guglizd be az '50-es, '60-as évek kínai történéseit).
"Jobban fejlődik", csak nem tudom, miben. Elnyomásban esetleg.
Tajvan a jó példa arra, hogy milyenek a kínaiak egy normális országban.[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
senior tag
Nézegess youtube müsorokat milyen az élet ott nem nyugati médián keresztül. Ott nem tudnak erröl az elnyomsárol. Ugy lehagytak minket mint japán. Sehol nincs az eu hozzájuk képest. Lehet vergödni meg fikázni innen a balkán széléröl de sehol se vagyunk. Ez a valoság ha tetszik ha nem.
-
FattyDove
őstag
Na itt is vannak a kommunista rajongok, akik annyit tudnak kinarol, hogy olvastak rola wikin
Csak tudnam, hogy miert mindig ez a 4-5 ember rajong ennyire a komcsikert. Azt meg plane szeretnem tudni, hogy miert nem koltoznek kinaba, hiszen ott mar 2580 van
[ Szerkesztve ]
-
Lajmund
senior tag
válasz FattyDove #24 üzenetére
Ugy érzem az ilyenekre kár minden betü szoval nem is akarlak meggyözni. Ki is töröltem amit irni akartam mert ugy se megy át azon a burkon amiben élsz.
-
aktív tag
válasz molnarman #28 üzenetére
Mindkettőtöknek igaza van, mert mindkét nagy gyártó ezt az utat követi. Az oka szerintem az, hogy már nem az előző évi gyártmányt használók a célközönség, hanem azok, akik 3-4 évvel korábbi modellt fognak váltani az aktuális évi típussal. Ott már inkább található különbség az újabb típus javára.
-
Beantech
tag
Arra azért kiváncsi lennék hogy akik leszarozzák a Foldot/Flipet azok vajon használtak is 5 percnél tovább ilyen telefont? Nem mondom hogy elégedett vagyok a fejlődéssel de azért szarnak nevezni elég erős.
Az árával én se vagyok elégedett főleg, nem is venném ennyiért még jócskán lekuponozva is elgondolkozok rajta nemhogy teljes áron.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen