- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Apple Watch
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beantech
aktív tag
Arra azért kiváncsi lennék hogy akik leszarozzák a Foldot/Flipet azok vajon használtak is 5 percnél tovább ilyen telefont?
Nem mondom hogy elégedett vagyok a fejlődéssel de azért szarnak nevezni elég erős.
Az árával én se vagyok elégedett főleg, nem is venném ennyiért még jócskán lekuponozva is elgondolkozok rajta nemhogy teljes áron. -
Zsolt,72
senior tag
válasz
molnarman #28 üzenetére
Mindkettőtöknek igaza van, mert mindkét nagy gyártó ezt az utat követi. Az oka szerintem az, hogy már nem az előző évi gyártmányt használók a célközönség, hanem azok, akik 3-4 évvel korábbi modellt fognak váltani az aktuális évi típussal. Ott már inkább található különbség az újabb típus javára.
-
FattyDove
őstag
Na itt is vannak a kommunista rajongok, akik annyit tudnak kinarol, hogy olvastak rola wikin
Csak tudnam, hogy miert mindig ez a 4-5 ember rajong ennyire a komcsikert. Azt meg plane szeretnem tudni, hogy miert nem koltoznek kinaba, hiszen ott mar 2580 van
-
Lajmund
őstag
Nézegess youtube müsorokat milyen az élet ott nem nyugati médián keresztül. Ott nem tudnak erröl az elnyomsárol. Ugy lehagytak minket mint japán. Sehol nincs az eu hozzájuk képest. Lehet vergödni meg fikázni innen a balkán széléröl de sehol se vagyunk. Ez a valoság ha tetszik ha nem.
-
doooo
veterán
" Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is."
Semmi köze az ókori történelmüknek ahhoz, amilyen országban, amilyen mentalitásban élnek most. Egyik ország esetén sem, de náluk végképp nem, hisz konkrétan kiirtották a saját kultúrájukat, vagy legalábbis a nagy részét (esetleg guglizd be az '50-es, '60-as évek kínai történéseit).
"Jobban fejlődik", csak nem tudom, miben. Elnyomásban esetleg.
Tajvan a jó példa arra, hogy milyenek a kínaiak egy normális országban. -
Lajmund
őstag
válasz
FattyDove #16 üzenetére
Sok minden kinábol ered. Egyik legrégebbi kultura ami jobban fejlödik hozzánk és az eu-hoz képest is. Mindenki másolja a jobbat a világon mindenben. Még a japánok is sok mindent másoltak csak jobban mint az eredeti. Na most jelen esetben ha másolták is a foldot a samsungtol ott tartunk hogy sok mindenben lekörözik fold vonalon és már a fold 6 a dzsunka egy honor v3-hoz képest.. Fold 5 telom van. Jó a szoftver de valoszinuleg egy dzsunka lesz a következö mert elegem lett a frissitési bugokbol hülyeségekböl szoval samsung=dzsunka rohadt drágán jelenleg! Fold5 elött 23 ultra volt elötte meg 4 évig xiaomi mi 9t pro ott soha nem volt semmi bug meg baromság. Másfél éve van samsugnom és már kétszer kaptam agyvérzést. Egyszer amikor 3 honapig kellet levelezni meg telefonálni hogy küldjék az ajándék szijat az orámhoz ami járt hozzá...Hulladék leterelö szánalmas ügyfélszolgálata van. Garanciás ügyintézésröl se hallottam sok jót. Másodszor amikor egy frisitéssel eltünt a samsung böngészöböl és billböl a fordito plusz a goodlock is meghülyült vele együtt egy csomo beállitás amit honapokig nem javitottak aztán már nem is néztem. Azota is az alap aod-ot használom mert már nem érdekel pedig szuper egyedit csináltam amit a frissités szétcseszett. Szóval samsung bujjon el inkább az 1 millio forintos dzsunka 6-al.
-
polo493
tag
persze várjanak csak szánalmasan unalmas,drága termékeikkel ,várom a Honor,Xiaomi foldable termékeit
-
Snoop27
őstag
válasz
bigmasterg #4 üzenetére
Persze, tudom, hogy a többi is ezt csinálja s érthető is, mivel valóban már nincs mit fejleszteni a designban, viszont a foldable telónál lenne még hová fejlődni s mégsem igyekeznek úgy, mint a 1+ vagy Honor. Ha nekik sikerűlt vékonyabb foldable telót kihozni akkor a samunak ne menne? Kétlem. De ellustultak s gondolják ha évente csak csepegtetik az újitást akkor az is elég lesz, de végre van konkurencia.
-
bigmasterg
addikt
Ha nem újítanak és az árakat is növelik, akkor nem csoda hogy nem nagyon nő a szegmens náluk.
#3Snoop27:
Minden gyártó ezt csinálja, a sima mobiloknál már rég elértük azt a szintet, amikor nincs értelme évente váltani, de már 2 évente sem. De ez a fejlődés miatt van, nem lehet mindig óriási ugrás, mostanra már elég jók a telefonok.Mondjuk a foldable piacon pont hogy lehetne mit fejleszteni.
-
Ilyen árak mellett mit várnak....
-
Lajmund
őstag
Ez várható volt. Reméljük megemberelik magukat most màr. Vicces hogy a galaxy ai-t még mindig ennyire sokra tartjàk. Emiatt tuti nem gondolkodnék samsungba. A zsanér és a tartossàg oké ezt fold ötről írva. De szerintem ebben fejlödnek a kinaiak is meg ez lenne az alap nem ami az elso 3 szériàt jellemezte.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- OLED monitor topik
- Revolut
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Elektromos autók - motorok
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- További aktív témák...
- Vivo V40 SE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 11 Lite 5G NE 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max 128GB Újszerű Független/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4360
- iPhone 13 Mini 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4357
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest