Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- És milyen illatú legyen a készülék?
- Google Pixel topik
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
Új hozzászólás Aktív témák
-
krealon
veterán
válasz
Flowtation #32986 üzenetére
"Adott otthon egy win7 laptop, egy tl-mr3220 router és két db nas, mindenki kábelen, csak a laptop wifin. Régebben be volt állítva mindkét nason a (samba) megosztás, amit simán el is értem az intézőből, tehát tudtam rá másolni. Most újra beüzemeltem mindkettőt, de hiába osztok meg, nem látja a windows, csak mint hálózati eszközöket, de ha arra kattintok akkor a webes felületek jönnek be."
Windows network Browser hiba.
Ha a helyi halozat egyik gepen blokkolva van (tipikusan kulso tuzfalszoftver, vagy Internet Security program altal) akar csak egy resze a Browser election-nak, akkor nem jon letre stabil lista a helyi szamitogepekbol, igy a nem is listazodnak a Windows intezoben."Úgy szeretném használni, hogy ha "kikölcsönzök"
egy filmet, akkor azt egyből a nasra töltöm, mert a megosztást használom egy raspberry pi-vel, ami a médialejátszó. (a pi egyébként simán látja, egyszer beállítottam, aztán jó.) Igy leáll a letöltés és nem lehet használni.
[...]
A másik gondolom, hogy ha elindul a letöltés akkor csak 300-400 kbit/s-el hajlandó letölteni, pedig 1,2 MB-al szoktam tölteni.
a nasok: ib-nas4210b és egy freecom network drive "Rossz otlet halozati meghajtora kozvetlenul "kolcsonozni".
WiFi-vel parositva pedig tokeletes ongol.
Ha a kolcsonzoprogramban van lehetosag beallitani "incomplete" konyvtarat a letoltes idejere, akkor legalabb a torrent sokszalas az irasi terheleset le lehet venni az amugy is eleg szereny kepessegu NAS-okrol.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A41 Dual kártyafüggetlen dobozában
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- IPhone 15 128GB gyári független 2027.11.26. Apple jótállás
- Eladó Ducky One 2 Mini Cherry MX Silver Speed billentyűzet
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest