Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomi5244
őstag
válasz
LógaGéza
üzenetére
Szia, kondenzációs kazánt nem találok a listában. Ezek szerint ezek nem is támogatottak?
Hétfőre van időpontunk az OTP-be. Nem tudom, hogy mi lesz, ebből a pályáztból. De 3,7 milliós árat kaptam kondenzációs kazán kiépítésére egy szakitól. Ebben mondjuk gázvezeték kiépítés is benne van, illetve egy full új függőleges kémény is, ami azért sokat dob az áron. Jó lenne valamit kinyerni ebből a lehetőségből.
Tegnap beszéltem egy építésszel is, aki majd az energetikai tanúsítványt fogja csinálni. Azt mondta, hogy csak gázkazánra nem lehet igényelni, mellé kell még valami szigetelés is, ő a födémet ajánlotta, illetve ha csak homplokzati szigetelésre veszem igénybe, akkor pedig a legkomolyabb műszaki paraméterekkel kell kivitelezni, hogy el tudjuk érni a megfelelő %-ot.
Nagyon összetett lesz ez a dolog már látom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Narwal Flow önürítős felmosós dokkolós robotporszívó
- Krups EA81 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Jura Impressa F70 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Kona Mahuna 2020 29" L-es vázméret MTB
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 750W
- 16 GB-os Quadro RTX5000 HP
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest