- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Külföldi SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szilvocska
csendes tag
Köszi a gyors választ!
Alapvetően nekem tényleg csak telefonálásra kell a telefon, kicsi gyerekek mellett sokat vagyok itthon, kényelmesebb a laptop, ha netezek, itthon van wifi, máshol meg max. gyorshíreket, menetrendet, merre találom a... oldalakat nézek csak telefonról, így a 2G-vel nem lesz gond. Letöltögetni sem akarok rá túl sokat, mert ha rájönnek a kölykök, hogy bármiféle játék van a telefonomon, akkor úgy járok, mint az apjuk, hogy a négyéves mutat neki új funkciókat a telefonján, ha előbb ébred fel, és megkaparintja pár percre... Én eddig megúsztam, az enyémet békén hagyják, mert buta... Mivel jórészt tényleg csak telefonálásra használom, képeket néha, mert az a 2MP sem egy nagy szám, de a semminél jobb. A magyar menü meg persze kényelmesebb lenne, de azért annyira megy az angol, hogy használni tudjam, ha nem lehet lecserélni, de akkor megpróbálom majd jelezni a vásárlásnál, hogy rootolt legyen. /már ha eldöntöm, hogy ez legyen.../
Sajnos én sem találtam róla szinte semmit, még az angol oldalakon sem, lehet, hogy várni kéne pár hónapot, amíg jönnek a vélemények? De a többi készülékük is jónak tűnik, egész jól eltalálják az arányokat, mondhatni elegánsak a készülékeik - pl. az M8-as is nagyon szép, de egyrészt nekem mániám a kinyitható telefon, másrészt nekem felesleges egy drágább készülék. A jelenlegi 2.000Ft-os Alcatelemnél meg bármi jobb lehet! De legalább türelemre, toleranciára és nyugalomra tanított az elmúlt egy évben, hogy egyszer sem vágtam a falhoz, pedig nagyon sokszor akartam!
Még egyszer köszi, azért még rágódom rajta, és kutakodok a fórumokon!
-
Szilvocska
csendes tag
Szia!
Hátha tudsz nekem segíteni, vagy legalább ötletet adni. Kissé szőke vagyok a témában, de kinéztem magamnak az Otium 2014 Classic Dualsreen - MTK6572 - flip phone-t, - valamiért ez a perverzióm, hogy összecsukható legyen, és csak ezt találtam - de sehol nem írnak róla semmi, még ez a fórum áll témában a legközelebb. Az eddig leírtak szerint nem rossz ez a gyártó, látom, hogy te nagyon meg vagy elégedve a telefonoddal. Igazság szerint nekem nem sokat mondanak a leírt adatok, én leginkább telefonálásra, esetleg sms-re, fényképezésre használnám, néha gps, net, játékot csak minimálisan, kb. tetris-szinten. Annyit én is látok, hogy ez meghaladja ezt a szintet - tudom, minek az ilyennek okostelefon, egyelőre nincs is, elég a laptop. Az eddigi tapasztalatod alapján akkor mered ajánlani ezt a gyártmányt? Hallottál valamit már róla?
És akkor most az igazán szőke kérdések következnek: írtátok, hogy rootolás így meg úgy... meg rom a gyártótól. Foglalkozzam én ezzel, mi ez egyáltalán, vagy az én felhasználói szintemen ez ne érdekeljen? Ha igen, akkor rendelésnél erre külön figyelni kell? Van ezekhez magyar nyelvű menü, programverzió? Ezek csak "nemhivatalosan" érhetők el, vagy legálisan is beszerezhetők?
Bocsánat, hogy téged találtalak meg ezzel, de úgy látom, képben vagy!
Előre is köszi segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- E-roller topik
- Fotók, videók mobillal
- MasterDeeJay: Natív 3Dfx Glide Windows11 alatt Voodoo1 és Voodoo2-vel.
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Vagy Csere SAMSUNG GALAXY Z FOLD 4
- iPhone 15 Pro MAX 256 Gb vadonatúj állapotban 2027.02.07-ig hazai garanciával
- IPhone 16 Pro max Pitaka és gyári Apple tok
- Land Rover Explore R 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- IPhone 12 128GB gyári független új programozott akkuval
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest