- Android szakmai topik
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- One mobilszolgáltatások
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Szilvocska #25 üzenetére
Most vettem észre: ez a készülék csak 2G-t tud, ezért ha neteznél nagyon lassú lesz vagy majd wifin tudsz csak normálisan netezni!
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Szilvocska #25 üzenetére
Szia!
Én a saját készülékemmel kapcsolatos tapasztalatok alapján ajánlanám a készüléket, de sajnos a kínaiaknál minden sorozat más és más!
Kicsit utánanéztem ennek a készüléknek és a kinézete alapján nem tűnik rossznak!
Amire használnád arra szerintem megfelelő a hardver, bár a két kijelzőhöz lehet, hogy kevés lesz az 1500 mAh-ás akksi! Kínai telefonoknál a kamera és a gps sajnos mindig lutri, ezért ha komolyabban használnád ezeket, akkor azért keresni kellene egy fórumot, ahol a készülékkel foglalkoznak és több véleményt is lehet róla olvasni, de ez, mivel viszonylag új készülék lehet hogy még nem nagyon lesz! (sajnos én sem találtam)
Rootolással és romok felrakásával nem kell foglalkozni, átlag felhasználóknak megfelelőek a telepített gyári romok, de ha szükséges, a legtöbb eladótól lehet rootoltan kérni a telefont! Inkább a mentések miatt, romok módosításához vagy főzött romok felrakása esetén szoktuk rootolni a telefonokat!
A legtöbb Android változatban van magyar nyelv, ill. ha nincs könnyen magyarosíthatóak (ehhez viszont lehet, hogy rootolni kell majd, ha fontos a magyar nyelv akkor kérd így, biztos ami biztos)), de sokakat ismerek, akik angolul használják, bár nem beszélnek angolul!Remélem tudtam segíteni! Üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! R5 9600X / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest