Hirdetés
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
Aktív témák
-
neduddki
nagyúr
HI!
Na lenn avgyok falun, bealltam akocsival, kiengedtem a kutyat, kirangattam alola a hujjjjjjjjjje macskat, mert az hang nelkul turte hogy a kutya raujjon, belokdostem a hazba, na ez mar ne teccet annyira neki, O kint kart maradni, es miko rfeljotte es leultem a gep ele, 1 percen belul utannam jott nyarvogott kettot, megvakartam a fejet, elkezdett dorombolni, kornbenyalta magat vagy 2* es azota itt horkol melletem, de ha lelovom a gepet es bemegyek a szobamban perceken belul ott alszik tovabbb:- ))))))))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI'
Mencsuk m,eg Oszkaert, ize Pault, es odagyuk oszkarnak, hatha neve elleere lany a szerencsetlen.......:- ))))))))))))))))))
[L]http://index.hu/tech/net/nyul0729/[/L]
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
H!I
Na itt az a dog, vajjon eppen mit csinal???? [L]http://kep.tar.hu/neduddki/index.phtml?aid=27660480[/L]
udv
neduddki
p.s. az a tokeletesen szortelenitett lab az enyem akarna lenni:- )))), ami ugy 44-45 kornyekn leldzik, na ahhoz tessek merni a macskat, amugy nem rugdostam, csak megsimogattam:- )))), ja a pozokat is sajat maga generalta:- )))) -
neduddki
nagyúr
hi!
De mindezek ellnere utobbi idoben raszokott az egerbecipeesere, na gondolhataod micsoda oromok vannak otthon mikor megjel;enik a macska szajaban egy elo egerrel.......
De a csucs az a fecske volt, hogy ez a rohatt dog hogy fogott meg egy levelgoben szallo fecsket az orok rejtejjj, de hajkauraztuk a lakasban afecsket mire sikerult kidobni, de gondolg el mijjen szemrehanyo szemekkel nez ijenkor az a dog!!!:- ))))
udv
neduddki -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat ige ebben a mostani feher perzsank az egyik csucstarto!!! Lesesik a szekrol a padlora mert annyira alszik, hat nem igazan talpra erkezik, felnyarvog egyett, hopgy ez neki nem igazan teccik, majd ua. hejjen mindenfele megmozdulas nelkul alszik tovabb...
Masik: karacsony 8utan fa all, macska alszik fa feleltt a lepcson, hat szokas szerint leesik, vegig a faakag kozott, ossze hobelevanc leverese, majd leerkezik foldre, ertetlenul kosrbenez, lep kettot, es eldol, es alszik tovabb...
Szinten lepcso: alatta ruhak kiteritve, alszik-raesik, ruhaszarito, osszecsuklik, ruhak ossze vissza, macs korbenez, teccik neki az egyik cucc, ramaszik es alszik tovabbb.....:- ))))))))))
na egyit errol a szornyetegrol
udv
neduddki
Aktív témák
Hirdetés
- Fujifilm X
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gyúrósok ide!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
- Google Pixel 9 Pro Fold - Obsidian - 16/256GB - Megkímélt állapotban - Google Jótállás:2026.12.09-ig
- Apple iPhone 15 128GB Black használt megkímélt 100% akku 6 hónap garancia
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
- Ventilátor bazár /NZXT/CORSAIR/LIAN LI/DEEPCOOL/ZALMAN/120MM/140MM/VEZÉRLŐK/LED KIT-ek/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest