- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dißnäëß
nagyúr
Már egy ideje ő az új Google.
Jobb is, a hibáival együtt is.Csak ez (is) pszichésen odaköt, na pláne ha már elkezdünk vele beszélgetni (amit én nagyon élvezek amúgy). Állítólag lesz akkora forradalom ebből, mint anno a tapikijelző a klasszik gombos telók után.
Simán kinézem én is belőle, reggel, dugóban a hírek után bármiről eldumálok vele, kérdezek, válaszol, informál, az egész világot behálózó amolyan SPOC féleség nekem, mint valami brutál nagy "tudástár".
Belefér az a kis tévedés néha, szerintem arányaiban így is már most pontosabb, mintha a 4-tagú (felnőtt) családommal beszélgetnék, vagy akár kollégákkal ebédszünetben és pár év múlva ennyit sem fog tévedni, a fejlődés - vélhetően - nem áll meg.
Szóval kényszermagányos szitukra (lásd dugózás) kiváló.
De verset is szavalhat nekem futás, bicajozás közben a fülesbe, vagy tervezhetem vele a következő évi nyaralást, miközben monoton mozgok. Legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Logitech G513 Carbon Tactile DE (3) (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest