Hirdetés
- Távozik az Apple vezérigazgatója
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- OnePlus 15 - van plusz energia
Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
170,7 volt pár napja. Ezt komoly jóindulattal hívjuk -23-nak.
Kocsikám:
Üzemanyag flepni:
Hőfoxabályzó jog:
Bal tükörlap csere:
Jobb tükör gatya, majd szét kell szednem ha nem lesz ilyen hideg. Az autóvillamossági szerelő szerint ez nem az ő munkaköre, inkább autőszerelőé, vegyek komplett tükröt, meg különben is, neki is ilyen kocsija van, és az övé is ilyen.
Megjött a nejem kocsijához a fejegység. Kb 46 ezer forinttal szedett le a posta. Áfa, vám, vámkezelés. Elnézést, mi a fasz? December 18.-án beépítik neki, lőttem időpontot. Az is még egy laza 45+ ezer. Ingyen van minden.
Ma temették a Lallert. Nem mentem el. Eszembe jutott, hogy mennyire belemászott a lelki világomba, és legszívesebben köptem volna egyet. Lehet, hogy még bánni fogom.
Megérkezett az Amigába a Framethrower. Beépítettem, fain lett. Van még mit csiszolni rajta, de eddig ez a legjobb megoldás. Tetszik.
Várom a karácsonyt. Elfáradtam, beteg is vagyok. A melóban ma befejeztem a gépet. Megmutattam az új köcsög főnöknek, hogy tudja hányas a nagykifli. Bekaphatja, csillagharcos majom. A régi főnököm felhívott, hogy kéne menni németországba januárban. Feldobtam itthon az ötletet, a csajok meg leszavazták. Talán áprilisban.
Aktív témák
- Samsung 75 QE75QN90A Neo QLED 4K UHD Smart TV Mini LED + Quantum Dot eladó
- ASUS ROG Zephyrus G16 (2024) RTX 4090 (!!) / Ultra 9 / GAR 2027 brutál erős, csúcs modell
- Cooler Master CK550 RGB mechanikus billentyűzet (Gateron Brown, HU)
- Elgato Stream Deck 15 gombos (MK.1) + állvány
- Gamer PC Ryzen 7 5800X + RTX 3060 12GB / 32GB RAM / vízhűtés / RGB
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- G.SKILL TRIDENT Z RGB 16GB (2x8GB) DDR4 3200MHz F4-3200C16D-16GTZR
- ÚJ 16" Dell Precision 5690 - Intel Ultra 7, 16 mag, 32 GB RAM, 512 GB SSD, RTX A1000 6GB 27% ÁFÁS
- 268 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285HX, RTX 5060 (multitouch)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X12 Detachable i5-11G I 16GB I 512SSD I FHD+ Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest