Hirdetés
Aktív témák
-
Zolaash
senior tag
170,7 volt pár napja. Ezt komoly jóindulattal hívjuk -23-nak.
Kocsikám:
Üzemanyag flepni:
Hőfoxabályzó jog:
Bal tükörlap csere:
Jobb tükör gatya, majd szét kell szednem ha nem lesz ilyen hideg. Az autóvillamossági szerelő szerint ez nem az ő munkaköre, inkább autőszerelőé, vegyek komplett tükröt, meg különben is, neki is ilyen kocsija van, és az övé is ilyen.
Megjött a nejem kocsijához a fejegység. Kb 46 ezer forinttal szedett le a posta. Áfa, vám, vámkezelés. Elnézést, mi a fasz? December 18.-án beépítik neki, lőttem időpontot. Az is még egy laza 45+ ezer. Ingyen van minden.
Ma temették a Lallert. Nem mentem el. Eszembe jutott, hogy mennyire belemászott a lelki világomba, és legszívesebben köptem volna egyet. Lehet, hogy még bánni fogom.
Megérkezett az Amigába a Framethrower. Beépítettem, fain lett. Van még mit csiszolni rajta, de eddig ez a legjobb megoldás. Tetszik.
Várom a karácsonyt. Elfáradtam, beteg is vagyok. A melóban ma befejeztem a gépet. Megmutattam az új köcsög főnöknek, hogy tudja hányas a nagykifli. Bekaphatja, csillagharcos majom. A régi főnököm felhívott, hogy kéne menni németországba januárban. Feldobtam itthon az ötletet, a csajok meg leszavazták. Talán áprilisban.
Aktív témák
- GAMER PC! Ryzen 5800X / RX 7700 XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD / 650w Gold!
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 10-12. gen.
- Prémium! Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Rog C VIII / R9 3950X / RTX 3080 / 1TB SSD / 32GB
- 276 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IAH10) - Intel Core U9 285H, RTX 5070 (ELKELT)
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest