Hirdetés
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecopapa01
csendes tag
válasz
janos666
üzenetére
mert sajnos ha akarok játszani egy EA játékkal ahhoz az accountomhoz akar kapcsólódni steamen keresztül amihez nem férek hozzá mert ellopták azt az ea accountomat és sehógy se tudom kikerülni hogy ne akarjon hozzá csatlakozni az ea klienshez.Tehát hiába inditom el steamen a játékot amit megvettem az ea klienshez akar hozzá csatlakozni amihez nem férek hozzá mert ellopták és nem tudtam vissza szerezni igy egyetlen egy ea-s játékkal sem tudok játszani amit steamen keresztül vettem meg
-
fecopapa01
csendes tag
ezt az email cimet adta meg az illető és folyamatosan erre akarja kiküldeni a bejelentkezési kódot ut*****@firstmailler.net.
-
fecopapa01
csendes tag
Annyit még hozzá fűznék hogy képekkel tudom bizonyitani hogy az account az enyém és hogy amint megpróbálok játszani az adott játékkal ez a képernyő fogad és bármelyik origin játékot megnyitom steamen keresztül ugyan ez az ablak fogad
-
fecopapa01
csendes tag
Sziasztok olyan problémába ütköztem hogy ellopták az EA fiókom csak nem tudom hogy mert se üzenetet nem kaptam se semmit hogy átirták a bejelentkező adataim és 2 faktoros email hitelesitést is rakott az accountomra de viszont a nevemet nem változtatta meg az accounton belül és az a baj hogy az az email amin az account volt megszűnt mert fizetőssé tették ez egy indamailes email volt csak hát nem fizettem mert igazából nem figyeltem hogy fizetős lett később vettem észre mikor egyik nap bejelentkeztem steamre és akartam játszani egy origines játékkal és nem engedett hozzá férni az EA accountomhoz mert valami másik emailt irt ki hogy küldi oda a bejelentkezési kód kérelmem és kulcsot se tudok felmutatni az EA-nek mert minden játékom ami volt steames verzió és úgy van összekötve a két platform.Esetleg megtudom nézni steamen az adott játék cd kulcsát hogy feltudjak mutatni valamit ez ügyben?És sajnos próbálkoztam az EA chat alapú rendszerénél ami gondolom egy robot mert ugyan azokat a kérdéseket tette fel hiába irtam bármit de nem jártam sikerrel mert kérte az eredeti email cimem amire regisztráltam de már egyáltalán nem emlékszem mert jó pár éve volt kért origin játék számla vásárlást de az meg ugye nincs mert mindent steamen vettem meg a segitségeteket szeretném kérni hogy ilyenkor mi a teendő? Nagyon sok játékom múlik rajta és elég sok pénzem buknám ha nem sikerülne valamit csinálnom ez ügyben
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Hobby elektronika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Okos Otthon / Smart Home
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- OpenMediaVault
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Apple iPhone 13 mini Red Kompakt méret, nagy teljesítmény 256 GB Használt,szép állapot, 100%
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Dell Latitude 7420 Core i7-1185 G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar, szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket