- Netfone
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- iPhone topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iOS alkalmazások
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
fecopapa01
csendes tag
Sziasztok olyan problémába ütköztem hogy ellopták az EA fiókom csak nem tudom hogy mert se üzenetet nem kaptam se semmit hogy átirták a bejelentkező adataim és 2 faktoros email hitelesitést is rakott az accountomra de viszont a nevemet nem változtatta meg az accounton belül és az a baj hogy az az email amin az account volt megszűnt mert fizetőssé tették ez egy indamailes email volt csak hát nem fizettem mert igazából nem figyeltem hogy fizetős lett később vettem észre mikor egyik nap bejelentkeztem steamre és akartam játszani egy origines játékkal és nem engedett hozzá férni az EA accountomhoz mert valami másik emailt irt ki hogy küldi oda a bejelentkezési kód kérelmem és kulcsot se tudok felmutatni az EA-nek mert minden játékom ami volt steames verzió és úgy van összekötve a két platform.Esetleg megtudom nézni steamen az adott játék cd kulcsát hogy feltudjak mutatni valamit ez ügyben?És sajnos próbálkoztam az EA chat alapú rendszerénél ami gondolom egy robot mert ugyan azokat a kérdéseket tette fel hiába irtam bármit de nem jártam sikerrel mert kérte az eredeti email cimem amire regisztráltam de már egyáltalán nem emlékszem mert jó pár éve volt kért origin játék számla vásárlást de az meg ugye nincs mert mindent steamen vettem meg a segitségeteket szeretném kérni hogy ilyenkor mi a teendő? Nagyon sok játékom múlik rajta és elég sok pénzem buknám ha nem sikerülne valamit csinálnom ez ügyben
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Távcső topik
- Netfone
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- Milyen egeret válasszak?
- iPhone topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RX 6800 16GB , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Motorola Edge 40 5G 8/256GB kártyafüggetlen okostelefon, Jet Black
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P T550 16GB 512GB NVMe ujjlolva IR kam gar
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T15g Gen2i 15.6" 4K IPS i9-11950H RTX 3080 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- ÚJRA! 256GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230 méret
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 27% - ASUS TUF Gaming VG28UQL1A Monitor! 3840x2160 / 1ms / 144Hz / G-Sync / FreeSync BeszámítOK!
- SK Hynix, Samsung és más 16GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Járt már más is igy ha igen hogy tudta megoldani ezt a problémát ?Előre is köszönöm a segitségeteket