Hirdetés
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
pethYeti
addikt
Amazonos FIFA 13 biztosan aktiválható lesz originen? Sehol nem találtam erre utaló jelet. Keresgéltem mostanában megjelenő ea játékokat(NFS, Medal of Honor) amiket meglehet venni digitálisan azoknál se volt odaírva.
Elő akarom rendelni mert jár valami adidas all-star bónusz.
-
pethYeti
addikt
Ha a FIFA13-at amazonon veszem meg ami elvileg 25-től elérhető (USA), de Európában ugyebár csak 28.-án jelenik meg akkor vajon tudok 25.-től játszani vagy hiába írom be a kulcsot majd csak 28.-án unlockolódik nekem?

-
pethYeti
addikt
Nem tudjátok arra van lehetőség hogy Originen belül egyes játékok külön partíción legyenek? Akár úgy hogy manuálisan kimásolom?
BF3-at meghagynám c:-n de pl FIFA12-t kimásolnám másikra. Gondolkodom SSD vételén és csak 1-2 játékot hagynék meg rajta.
-
pethYeti
addikt
Meg akarnám venni a fifa 12 EB kiegészítőjét de sehogy sem akarja a jót. Ha kártyával fizetnék egy szép kis hiba üzenetet kapok NU2010, ha paypallal fizetnék akkor meg csak tölt a végtelenségig. Komolyan létezik hogy ekkora szar ez a rendszer?
-
pethYeti
addikt
Ezen az Originen hogy a tökömbe tudom megnézni az összes megvehető játékot?
Új hozzászólás Aktív témák
- 2 monitor + dual kar csomagban (LG 25UM58-P ultrawide + BenQ XL2411T 144Hz) hibátlan
- Eladó újszerű iphone 11 Pro Max 64Gb
- Fuvarozást-költöztetést-lomtalanítást-szállítást, vállalunk! ORSZÁGSZERTE!
- iPad Air 11 M3 128 GB WiFi felbontott, kipróbált, makulátlan vadonatúj állapotban, 2 év garanciával
- HP Zbook 15 G8 Fury i7/32GB/500+1TB SS/ Quadro 4GB
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Razer Barracuda X Chroma Black gamer Fejhallgató
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone X 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3586
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest