Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Milyen okostelefont vegyek?
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Távozik az Apple vezérigazgatója
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
AeSDé Team
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, de meddig van lehetőségem elindítani? Ha én most letöltöm, de két hét múlva indítom el akkor is elkezdi számolni, vagy kiírja nekem hogy már lejárt az akció? Majd linkelnétek azt a "számlát" ahol ezt leírják pontosan?
A lehető legtovább szeretném húzni, mert kb. még 1 hétig nincs sok szabadidőm, utána viszont órákat tudnék vele játszani. -
F_Zolee
nagyúr
válasz
ViharVadász
üzenetére
Jah, a "számlán" részletezve van ez.
-
Tom6
aktív tag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Én tegnap meg ma is próbáltam live chaten, képet is kértek a dobozról. kulcsról, aztán mégse tették be a War Chestet.
De azt írta az egyik advisor, hogy a Studio dolgozik rajta, hogy a régebbi játékokat is lehessen aktiválni. 
-
ViharVadász
őstag
válasz
ViharVadász
üzenetére
Tegnap bocsi, hogy nem írtam, elfelejtettem
Felhívtam őket végül, de sajnos nem tudtam beszélni senkivel, mert várakozóra tettek, és 4 perc után úgy döntöttem majd máskor megpróbálkozom, úgyis alig maradt kreditem
Tehát majd máskor ha bármi infóm lesz majd írok a Medal of Honor - Allied Assault-al kapcsolatban
-
válasz
ViharVadász
üzenetére
Mivel nemrég került be ezt így előre megmondani nem lehet... attól függ hogy állnak hozzá EA oldalon.
Csak ha megpróbálod utána fogjuk tudni... van példa mindkét esetre (hogy régi játékot ingyen betettek, vagy azt mondták vedd meg újra ott, ha ott is akarod. )
-
genndy
addikt
válasz
ViharVadász
üzenetére
Igen, ügyfélszolgálatnál jó esélyed van. Lehet hogy levelezni kell velük, képet csatolni a dobozról, kódról, ilyesmi de szerintem hozzáadják.
Megpróbálhatod itt is: https://activate.ea.com/activategame.do
ez valamiért jobban elfogadja a kódokat (főleg a régebbieket) mint az Origin.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bestbuy játékok
- Ubiquiti hálózati eszközök
- E-book olvasók
- Xbox Series X|S
- Milyen monitort vegyek?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Autós topik
- További aktív témák...
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
- 27% - Lenovo LOQ i5-14400F / 32GB DDR5 / 1TB SSD / RTX 5060! BeszámítOK!
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03ms / G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
De azt írta az egyik advisor, hogy a Studio dolgozik rajta, hogy a régebbi játékokat is lehessen aktiválni. 
Felhívtam őket végül, de sajnos nem tudtam beszélni senkivel, mert várakozóra tettek, és 4 perc után úgy döntöttem majd máskor megpróbálkozom, úgyis alig maradt kreditem
Tehát majd máskor ha bármi infóm lesz majd írok a Medal of Honor - Allied Assault-al kapcsolatban