Hirdetés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luxuspóráz: okosláncot akasztana a nyakadba az Apple
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A Nothing történelmet emleget, közben új logót mutogat
- Három operációs rendszert kínál a NexPhone
- OnePlus: Settle Down, nem megyünk sehova
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- iPhone topik
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
-szabi-
üzenetére
Jahh reagáltak, de valami értelmi fogyatékos válaszolgat, kb. kenhetem a hajamra. Nekem Epicesek a játékaim, de párhoz(SW játékok) kellett EA reg is, mert... mert 'mittom én minek, de kellett. Számláim is Eepicesek, nem tudom mit akar az EA, de ha így megy tovább, kénytelen leszek írni az Epic helpdesknek(is, hátha ott értelmesebb arcok vannak), náluk vettem a játékokat, ott van a transactions listán minden, order ID is, stb., meg mélben is megvan, szóval tudok mindent bizonyítani, csinálok egy másik EA accot és kössék össze azzal az Epic accomat és mostantól ott legyenek azok a bizonyos játékok, valahogy oldják meg. Érdekes, az Epic gamesnél nagyjából 1 perc volt a mailcím csere, na meg máshol is, kivéve itt a PH-n, na itt is a régire küld ellenörző kódot vagy mit. Szerencsére itt másik mélcím volt megadva, mondjuk az is megszűnt, de arra még időben tudtam reagálni. Aki ezt kitalálta... hát nem is tudom, de az biztos, hogy nem Mensa tag és a büdös életben nem is lesz az, de még közelébe sem kerül. Az a normális, hogy a régire csak visszavonó linket küldenek, hozzáteszem, hogy egyik módszerrel sem lehet 100%-ig biztosan megállapítani, hogy az adott fiók valódi tulajdonosa akar emailt cserélni, úgyhogy tök felesleges ilyen módon megnehezíteni a dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- Mikrotik routerek
- Milyen légkondit a lakásba?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 Pro Max 128GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest