- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- 200 MP-es főkamerával és dupla periszkóppal jön az Oppo Find X9 Ultra
- És mi marad a Honor 600 bemutatójára?
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
A Facebook-ot nem eröltetném. Amúgy van fejlemény, sikerült belépni. Elindítottam az Epic games launcher-t, nyomtam egy telepítést a kérdéses játékra, lesz ami lesz, erre az Epic elindította az Origin-t, és az be is léptetett(nem akart ellenörzőkódot), mert hogy össze van kapcsolva a két fiók, szerencsére. Erre nem is emlékeztem, mindegy, már tudom. El is tudtam kezdeni a telepítést, ahogy máskor. Minden funkciót elérek, beállításokat is, ilyenkor elindítja böngészőt és így tudok kotorászni a fiókomban, mentem is mélcímet változtatni, na itt megint szögre futottam, mert ahogy rábökök a szerkesztésre, hogy megadjam az új e-mail címet ezt kapom:
Azt írja: Kérjük, folytasd, ha így szeretnéd megkani ellenörzőkódodat. Nyilván nem így szeretném megkapni, nyomom a mégse gombot, de nincs alternatív lehetőség. Sok beállításnál nem kell kód, de e-mail változtatásnál igen. És hát bakker, azért szeretném megváltoztatni a mélcímet, mert valami gond van a régivel, pl. nem férek valamiért hozzá, vagy tökmindegy mi, erre minden áron a régire küldené az ellenörzőkódot, édes f...m. Mondjuk esetemben hozzáférek, csak a szolgáltató gondolt egyet és meváltoztatta a @ utáni részét. Bárhol máshol ahol ez gyökér indexes cím volt megadva, meg tudtam változtatni, persze ott is volt ellenőrzés, de mindig az új címre küldi, nyilván.
Most persze részben megoldott a probléma, de előbb-utobb mégis csak gond lesz a már nem létező mail címmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Nem viszi sehova a Raptor Lake-et az Intel
- Autós topik
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- OLED monitor topic
- Előzetes élménybeszámolókon a Forza Horizon 6
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kompakt vízhűtés
- Futás, futópályák
- RC modell földön, vízen, levegőben
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD GTX 1060 6GB Formula Air Mesh G3 Chieftec500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B760 i5 14600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9070 16GB be quiet! Pure Base 500DX 750W
- iKing.Hu - Használt, karcmentes Google Pixel 9 Pro Fold Obsidian színben, 256 GB tárhellyel, 6 hónap
- iPhone 15 Pro Max 256GB 84% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest