Hirdetés
- iOS alkalmazások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- iPhone topik
- Nagyot léphet előre az Oppo Find X10 kameraképességek tekintetében
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Kicsinálja az S26 Ultra a fóliagyártókat
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
Golden9
üzenetére
A Facebook-ot nem eröltetném. Amúgy van fejlemény, sikerült belépni. Elindítottam az Epic games launcher-t, nyomtam egy telepítést a kérdéses játékra, lesz ami lesz, erre az Epic elindította az Origin-t, és az be is léptetett(nem akart ellenörzőkódot), mert hogy össze van kapcsolva a két fiók, szerencsére. Erre nem is emlékeztem, mindegy, már tudom. El is tudtam kezdeni a telepítést, ahogy máskor. Minden funkciót elérek, beállításokat is, ilyenkor elindítja böngészőt és így tudok kotorászni a fiókomban, mentem is mélcímet változtatni, na itt megint szögre futottam, mert ahogy rábökök a szerkesztésre, hogy megadjam az új e-mail címet ezt kapom:
Azt írja: Kérjük, folytasd, ha így szeretnéd megkani ellenörzőkódodat. Nyilván nem így szeretném megkapni, nyomom a mégse gombot, de nincs alternatív lehetőség. Sok beállításnál nem kell kód, de e-mail változtatásnál igen. És hát bakker, azért szeretném megváltoztatni a mélcímet, mert valami gond van a régivel, pl. nem férek valamiért hozzá, vagy tökmindegy mi, erre minden áron a régire küldené az ellenörzőkódot, édes f...m. Mondjuk esetemben hozzáférek, csak a szolgáltató gondolt egyet és meváltoztatta a @ utáni részét. Bárhol máshol ahol ez gyökér indexes cím volt megadva, meg tudtam változtatni, persze ott is volt ellenőrzés, de mindig az új címre küldi, nyilván.
Most persze részben megoldott a probléma, de előbb-utobb mégis csak gond lesz a már nem létező mail címmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- 192 - Lenovo Legion 5 (15IRX10) - Intel Core i7-14700HX, RTX 5060 (FOGLALVA)
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21Fe
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest