Hirdetés
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- iPhone topik
- Magisk
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Fotók, videók mobillal
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
EA Origin
Új hozzászólás Aktív témák
-
Airwalk33
csendes tag
Üdv népek! Nekem olyan gondom van hogy koliból próbálok rámászni az originre, de mivel ugye proxy van ezért nem egyszerű. Szinte mindent kipróbáltam, de sajna még vpn segítségével sem megy. A torrent és a netes játék megy, de az origin nem hajlandó bejelentkezni. A név jelszó jó mert proxy nélküli helyről be tudok jelentkezni, a vpn használatával visszadob hogy nincs internet kapcsolat, ha pedig csak simán be akarok jelentkezni visszadob helytelen e-mail, vagy jelszó címen. Felkerestem hivatalos EA supportert is de ők sem tudtak hozzászagolni. Ami érdekelne hogy van-e valami megoldás, amivel egy kolis proxy-n keresztül is be tudok jelentkezni az Origin-be. Bármilyen ötlet érdekel! Keresgéltem ezen a fórumon is de nem találtam használható ötletet, vagy csak elkerülte a figyelmem. Köszi előre is!

Új hozzászólás Aktív témák
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Honor 90 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Motorola Moto G72 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi 13T 256GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Új könyv: A szamuráj erényei Kicune - Itó könyve
- Akciós! Lenovo ThinkPad P15 Gen 1 Intel i7-10875H 32GB 512GB Nvidia Quadro RTX 3000 1 év garancia
- Samsung Galaxy S24 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest