Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
"lehet csak valami komponensek együtt állását nem szerette" - az lehet. Mert tényleg nagyon sokan és széles körben szidták, nekem meg nagyon jó volt.
A 366-osom kezdtem vele, amin egyszercsak 2000 júniusában gondolt egyet a hangkártya és elhallgatott. Se Win98-al, se Win98SE-vel nem tudtam működésre bírni. Mikor felraktam a Win Me-t, és telepítés után bebootolt egyből zenélt, és tökéletesen volt hang is.
Ezután a 466-os Celeronomon 192MB-al futott sokáig, egy TNT2 M64 és Vooodoo 2 társaságában nagyon kis pattogós, meg patent rendszer volt akkoriban (2×20GB HDDvel).
Aztán felkerült az 1700-as Celeronra is, de akkor már mint másodlagos rendszer, mert addigra az XP volt fő. De pl Scannelni, nyomtatni csak Win ME alól tudtam, meg volt pár dolog ami ott mint inkább. Utána még az Athlon XP-re is felkerült. Végül 2006 végefelé szántottam be, az akkor már 2+ éve hibátlanul működő Win ME rendszert. 2001 január 3-tól használtam. Ezalatt négy gépemen volt, egyiken sem volt vele problémaInkább azt kérdezzék miért nincs szobrom, mint azt, hogy miért van...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest