- Légies iPhone halvány színei
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bteebi
veterán
válasz
Dragon3000 #35 üzenetére
Tehát 5000 Ft/TB áron lett volna valódi, valós kapacitású, és lehetőleg nem szürkeimportos/kamionról leesős, garanciával rendelkező 8 terás Samsung SSD??
Ha igen, akkor rohanok is venni párat, de full komolyan. NAS-ba bőven jó lesz. A legolcsóbb HDD-k vannak 6000 Ft/TB körüli áron, de a 8-10k sokkal jellemzőbb.
-
Lokii
aktív tag
válasz
Dragon3000 #29 üzenetére
Hát ez eléggé sokat változott a múltban, volt RAM/NAND téren kartellezés is
-
Lokii
aktív tag
válasz
Dragon3000 #19 üzenetére
Már többé nem szóval fél évig tartott az emelkedett időszak meg tart de elkezd majd csökkenti , Toshiba avagy Kioxia 3 hete vissza vitte a NAND gyártást a 2022 őszi előtti szintre ugyanis ők akkor korlátozták be magukat
-
PTM
aktív tag
válasz
Dragon3000 #19 üzenetére
Igen, ezek töredék áron vannak már. De nem csinálnám vissza, annyira jó volt kirakni a HDD-ket a gépből. Utána pedig az M.2-vel a SATA-kábeleket is.
Akkoriban viszont tényleg annyiba kerültek, mint amit írtál, ezt akartam megerősíteni.
-
PTM
aktív tag
válasz
Dragon3000 #16 üzenetére
Megnéztem az Excelemben, 2015. júniusában 59 ezer forintért vettem az 500-ast és 115 ezerért a terásat.
-
pilu85
őstag
válasz
Dragon3000 #12 üzenetére
És még 15 százalékot szabadon kell hagyni, hogy megfelelően működjenek az algoritmusok.(20at szoktak ajánlani, szigorúbb voltam)
Szerintem egy 8 terás ssd nek nagyon nem itt kellene tartania az árának...de jó tudom marketing, csak felháborító.
2015ben volt már 500gb-os 850 Evom. Nem volt egy hatalmas összeg. 30pár ezer rémlik. -
pilu85
őstag
válasz
Dragon3000 #9 üzenetére
Igen tudom, van 2db 4 terásom is. Úgy értettem, hogy egy 2,5 ssd házba bőven tudnának pakolni, de marketing okokból nem teszik. 1 tera már 10 éve is kevés volt, 10 év meg kb. Egy fényévnek felel meg az IT-ben. Főleg az utsó 10 év.
Azt már meg sem említem, hogy amit 60 terásként árulnak, abból 45 a rendesen használható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- OLCSÓBB!!! Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest