- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
zsolt501
nagyúr
Nos az alaplapom ABIT IS7-E van rajta analóg 5.1 és optikai ki és bemenet az analóg kimenetet azért nem akarom használni mivel elég zajos és ezért ez kilőve ezért gondoltam arra hogy a a sokkal tisztább kimeneti formátumot használnám fel ami általában kevésbé zajos ( már sikerűlt tesztelnem volt ítt 1 erősítő amin optikai bemenet volt ezzel gyömörűen szolt semmi zaj nem volt )
Nos ezt a lehetőséget szeretném alkalmazni csak némileg olcsobban mivel egy ien erősítő elégdrága és nekem elég volna ha a digitális jelet átalakítaná analóg jellé szóval nem kell hogy erősítő legyen csak a DIGITAL jelet visszakódolja ANALÓG jellé más nem kell mivel erősítő van, szóval erre a módszerre keresek relatíve ólcsó módszert és nem valami méreg drága.
[Szerkesztve] -
zsolt501
nagyúr
nos a kérdésem a dologgal kapcsolatban az volna hogy az alaplapomon van Optikai audió kimenet amit szeretnék felhasználni nagyobb beruházás nélkűl olyan megoldást keresek ami az optikai jelet visszatudja alakítani normál analóg jelé és azt utánna rá tudom rakni az analóg erősítöm bemenetére.
Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Anime filmek és sorozatok
- PlayStation 3
- Formula-1
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Zalman R1 White - Ha valami egyedire vágysz 2.0!
- Riverside 500
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - Ezüst - MAGYAR(2025) - mw0w3mg/a - 3 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest