-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
SG3rg0
őstag
IOSen miért nincs az Operanak sync támogatása? Nem tudom elhinni hogy ezt tudatosan nem rakják bele. Vagy csak én nem találom?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Régebben olvastam itt a topikban, hogy van egy parancs ami automatikusan menti és tömöríti a profil mappát, csak nem találom. Valaki tudná linkelni?
-
SG3rg0
őstag
Legújabb Operán vagyok, és van egy olyan gondom hogy a gyorhívóknál a háttér kép minden újraindítás után megváltözik. Beállítok valami és visszaugrik valamilyen alapértelmezettre.
Találkoztatok ezzel?
-
SG3rg0
őstag
Ezt az R3 hogy tudom kipróbálni?
-
SG3rg0
őstag
Miért van az hogy a opera beállítások nem szinkronizálódnak le 3 pc-re? Azt veszem észre hogy a syncből csak a könyjelsző szinkron működik jól.
-
SG3rg0
őstag
Droidon Operába bejelentkzeve miért nem látom a könvjezőket?
-
SG3rg0
őstag
Ha lementem kézzel az Opera profilomat miért nem jó ha egy másik gépre átmásolom a profil mappába az Opera alá?
-
SG3rg0
őstag
A lejújabb verzió tudja már szinkronizálni a kiegészítőket, gyorhívókat, stb. ?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Milyen fordító kiegészítőt használtok Opera alá?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Operában a szinkronizált adatokat egyedi jelszóval védtem le. Telefon az Opera böngészőbe bejelentkezem a fiókommal és nem látom a könyvjelzőket, és nem tudom megadni a mester jelszót. Ez hogy van Operában?
Illetve ezeket a híreket nem lehet eltünteni iOS alatt? -
SG3rg0
őstag
Az új Operába a szinkronizációt megcsinálták már rendesen?
Tehát ha másik gépen bejelentkezek az Opera fiókomba a kiegészítőket leszinkronizála meg az egyéb dolgokat? Tehát működik már úgy a dolog mint a Chromnál? -
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Van arról infó mikor fog tudni az Opera minden kiegészítőt és beállítást szinkronizálni? -
SG3rg0
őstag
PC-n az Opera Turbo érdemes bekapcsolni? Az addonokat miért nem szinkronizála?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Milyen letöltés vezélőt javasoltok illetve fordítót?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
A 26 verzióba hol tudom a könvjelzőket és az addonokat szinkronizáltatni a fiókommal? Hová tűnt a felhő ikon?
-
SG3rg0
őstag
Sziasztok!
Az Operában milyen fordító kiterjesztést használtok? Nincs olyan mint a Chromban, hogy automatikusan lefordítja az egész weblapot?
Új hozzászólás Aktív témák
Kérdés előtt olvasd el az
összefoglalót!
- One mobilszolgáltatások
- Óra topik
- Yettel topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 1190 Ft-tól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Újévi kedvező ár!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- NORTON 360 for Mobile! 1 eszköz, 1 év! DOBOZOS, BONTATLAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest