- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel 9a - a lapos munka
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
lovi27
addikt
válasz
kriszrap #11637 üzenetére
Eddig azt se tudtam, hogy a PMS master és slave módban is működik. Ez több PMS összekapcsolását jelentheti, mert akkor van értelme a mester és követő módnak. De, hogy ez mikor és milyen feltételekkel történik... mondtam, hogy Plexet értő ember kell.
Biztos, hogy nem a kliensét használja. Szerintem a NAS-ét, mert különben küldözgetni kéne az eredetit is, ami nagy sebességet és sok adatot jelentene. Azért kódoljuk, hogy ne így legyen.
Lehet, hogy segít a kódolásban, ha valakinek olyan videó kártyája van amit erre a célra is lehet használni, de nem kritérium. Nekem egy ősrégi alaplapi van, de jól megy az átkódolás.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Gyermek PC játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged