Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Mobil flották
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Több dologban is első lett a Motorola Edge 60 Fusion
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemurea
aktív tag
Ezért írtam, hogy kinek a külön eszköz, kinek a közös jön be. Viszont pont az előző téma kapcsán eszembe jutott a magától értetődő, hogy pl. egy ilyen hypervisorral
tökéletesenjól külön lehet választani az OMV szerver funkciót és a médialejátszó funkciót. Ha már úgyis megy a kis PC 7/24-ben, akkor külön gépként futhat rajta a médialejátszó is. Tudom, hogy a kis stick-ek gyorsan boot-olnak, vagy szintén ki sem kell őket kapcsolni, de ha egy kütyüvel meg lehet oldani két funkciót, én azt kedvelem. És ezzel a hypervisor technikával nem is kell a natúr Debianra hegeszteni a Kodit.Ez persze csak akkor igaz, ha elég egy 0,25 - 0,5 terás SSD tárhelynek.
Új hozzászólás Aktív témák
Figyelem!
Megjelent a Debian 10-re épülő OMV 5 stabil kiadása.
Új telepítésre ez a verzió ajánlott.
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- BestBuy topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest