- Garmin topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Yettel topik
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Abrion
senior tag
rájöttem miért ilyen rossz a minőség, AMD HW H.265 (AVC) volt, és nem HEVC-ben vagy AV1-ben
-
Abrion
senior tag
1080p és beállitotam 51000 kbpsre, nincs lag de látható pixelezés, lehet azért mert ilyen magasra állítottam?
-
Abrion
senior tag
kösz
mi az optimális kbps youtubera? és mi van akkor ha mondjuk túl magasra állítom, de a net bírta a kiképzést, mondjuk beállitok 40000 kbps etés a netem meg 1gbps net
-
Abrion
senior tag
Hali
lenne egy gyors kérdésem, tételeztük fel, beállítok 6000 kbps bitratet az output stream opcioban és úgy döntök hogy ez nem elég, és módosítom mondjuk 10000 kbpsre úgy hogy a livestream még megy,.
A kérdés, ez a beállítás csak akkor aktiválódik ha új livestreamet indítok vagy azonnal aktív lesz? -
Abrion
senior tag
miért nem tudja game capture-ben? mi a baj? directx túl alacsony? a játékot tudom vulcan modeban rakni
-
Abrion
senior tag
mármint display capture?, angolra állítottam be
-
Abrion
senior tag
Hali
Van egy kis problémám, lássuk megoldja ezt valakiWizardry 8 egy igen régi játék 2001, tudom window modeba váltani vagy fullscreenbe, de sehogy nem akarja elkapni az OBS próbáltam game capture ott látom a listában a játékot, próbáltam window captureben ott nem látom, valaki a neten azt írta hogy window capturet kell választani de abban nem látom a listában
-
Abrion
senior tag
szoktam nézni livestreameket és a legtöbbnél a képernyő jobb oldalán írás volt mint mondjuk enyi bosst ölt meg, vagy die count, minek hívják ezt és szeretném ezt instalálni a livestreamemre.
-
Abrion
senior tag
egyre jobban pixelesedet a kép még a végterméken is látszott a homályosodás, aztán elkezdtem test livestreamet és nem tudom hogy de megjavult, megpróbáltam megtalálni mi okozza a pixelesedést, de nem jöttem rá, lehet hogy a reset shader cache oldta meg a gondot.
mármint próbáltam az amd driverében állitgatni -
Abrion
senior tag
én inkább másképp oldanám ezt meg, ha valamit mutatni akarsz vagy felvenni, én inkább egy mások böngészőt használnék rá, és másik bönmgészön meg dolgoznék, firefox az egyik és a másik meg chrome, így elkerülnéd a rutinból való hibát. a böngésző vagy fül bezárásra értem
-
Abrion
senior tag
most visszanéztem és nem láttok pixelezést, hogy a francban? livestreameltem, és a tévé rálett állitva a streamre és láttam a sok pixelt, de most semmi WTF
De azért elküldtem a video linkjétnézd meg ha gondolod, de ez most fura, mármint a tévén pixelezést láttam de most itt nincs semmi, tiszta kép valamennyire.
-
Abrion
senior tag
elírtam, 25000 kbps
-
Abrion
senior tag
Valamit rosszul állítottam be? néztem tutoriált hogy hogy kéne beállítani a OBS t Radeonra, ha a karakter fut egy játékban, akkor kockás a kép youtubeon. az fps a játékban folyamatos 60 FPS
Stream Servert: Primary Youtube Ingest servert állitotam beés a Outputba ezt
Video Encoder: AMD HW H.265 (HEVC)
Rate Control: CBR
Bitrate 25 kbps
Keyframe interva 2sec
Preset Quality -
Abrion
senior tag
még egy kérdés, gondolom azt nem tudom megszabni hogy az ablak amit kiválasztottam livestreamre, csak annak a hangját játssza le livestreambe, és ne minden hangot.
-
Abrion
senior tag
Hali
hogy is kezdjem el, ok szóval, játszom steamen, és van egy barátom aki nézni szokott, beinvitálom steamen, BCben, és játszom, mostanában a steam nem jó bcben, tegnap vagy 20 percig töltődött neki beara gondoltam hogy egyszerűbb lenne ha livestremelnék a youtube on inkább oda mint twitchre. egyszerűbb és senki nem fog megtalálni
Jelen pillanatban 21 órát ír a youtubeon hogy kezdhetek livestreamelni,
"2023. december 14. dátummal hozzáférést kértél a streameléshez. Amint a funkció rendelkezésre áll a csatornádon, streamelést ütemezhetsz, vagy akár azonnal elkezdheted az élő közvetítést."
És van pár kérdésem
hogy tudom fixálni az OBS hogy egy bizonyos ablakom streameljen? és ha mondjuk lelépek arról az ablakról akkor is csak a fixált ablakot mutassa a streamben.
és csak annak az ablaknak a hangját lehessen hallani az élő közvetítésben mondjuk.
Ennyi kérdésem van máramég egy napig kell várnom hogy technikai kérdést is fel tudja tenni
Talán még annyi lenne hogy ez a gépem ":ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB"
minden játék max beállításban megy 1080p ben, és jó ha a gépem erejének 50% megy el, gondolom eszre sem fogom venni az OBS terhelését vagy igen?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Miért vezet mindenki úgy, mint egy állat?
- Bestbuy játékok
- Metal topik
- Formula-1
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Proxmox VE
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- ASUS TUF Gaming F16 FX607JV-QT212 Notebook
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest