Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Várhatóan ez a négy iPhone már nem telepítheti az iOS 27-et
- iPhone topik
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
elistvan
őstag
válasz
Szada85
üzenetére
Köszi. Esetleg egy Xiaomi Roidmi 2? Tegnap találtam nézelődés közben.
-
elistvan
őstag
Létezik-e olyan megoldás a transmitteren kívül amivel usbről vagy auxról zenét lehet hallgatni a gyári fejegység kibontása nélkül?
-
elistvan
őstag
Tud valaki olyan bontót ahol olcsón van meriva a hoz ilyen hamus fiók barnában?
-
elistvan
őstag
Opel Carpass kártyát hol/kinél tudok Borsodban és környékén a legolcsóbban csináltatni? (A rádiókód miatt)
-
elistvan
őstag
Meriva A/Corsa C középkonzol alján lévő hamus fiókot a szivargyújtóval (utóbbi miatt kell) hol kapnék nem horror áron? Konkrét hely kellene, nem annyi, hogy bontóban.
-
elistvan
őstag
válasz
ArthurShelby
üzenetére
Igen, az ember sajnos muszáj beáldozni a kinézetet a tudás oltárán ha modernebbet akar, viszont ha gyári kinézet kell az zsebbenyúlós.
-
elistvan
őstag
Milyen 2 dines fejegységgel lehet szerintetek bővíteni az A merivát ami esztétikus, és okos is? (Tolatókamera, navi van benne). 100 ezer alatt.
-
elistvan
őstag
A Meriva-ba esetleg egy BC programozást tudna vállalni valaki Opcommal vagy Tech2 műszerrel Miskolc környékén vagy Nyíregyen? (CD 30 MP3 van a kocsiban.)
-
elistvan
őstag
Mondanátok erről véleményt? Megéri az árát a kilométer függvényében?
-
elistvan
őstag
válasz
HoaryFox
üzenetére
Én úgy tudom van rendszeres időszaki (mondjuk évente vagy x km után) szervíz (ebben van a pollenszűrő, olajcsere, gyertya, fék és stb folyadékok) illetve nagygenerál amit elvileg a szervízfüzetnek írnia kellene . Gondolom az olyan nagyobb alkatrészek aminek van egy tervezett kopásideje de hosszabb ideig is bírja. Ahhoz kell, hogy megint jó sok kilométerig bírja az optimális működést,
-
elistvan
őstag
Mennyi egy D Corsa szervízperiódusa? (Hány km-nél vannak a nagyszervízek) ilyenkor mit érdemes/szoktak cseréltetni? lenne egy 160-ezer km-es teleextrázott autó ami tetszik, de nem tudom mikor kell rá megint komolyabban költeni. Illetve városban 8-10 liter fogyasztás reális? (Benzines 1,4)
-
elistvan
őstag
Sziasztok!
Bevallom eddig a Honda jazzeket nézegettem, de ahogy látom a meriva sem rosszabb. Ráadásul van belőle választék hazaiból is és fiatalabbakat is kapni lehet jó áron sokkal felszereltebben mint a jazz.
Van 2 kiszemelt Meriva A-m. Ő, illetve Ő. Tudnátok tanácsot adni? Árban mennyire van ez rendben vagy mennyit érdemes alkudni ha rendben találjuk a szerelővel? Mire érdemes ennél a típusnál odafigyelni?Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AliExpress tapasztalatok
- Robotporszívók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox Series X|S
- A jövőben nem csak a gazdagok kiváltsága lehet az Intel CPU-k tuningja
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- További aktív témák...
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 510+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Toshiba KXG50ZNV1T02 1TB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest