Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
-
Mobilarena
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tibi666
senior tag
igen, olyan izzót kell venni, aminek a színhőmérséklete a leginkább közelíti a napfényét. nem véletlen, hogy a gyári xenonok inkább fehéres-mármár sárgásba hajló színűek, nem pedig sufni-kékek, mint az utólagosokban.
viszont mint írtam már korábban, előfordulhat, hogy az osram nightbreaker hamar kiég. osram márkaboltokban nem is árulják túl szívesen. persze lehet, hogy autófüggő is a dolog, de jóval érzékenyebb, mint a kisebb fényű izzók.
-
tibi666
senior tag
válasz
csaresz002
üzenetére
az obd2 can-bus diagnosztika hozzá képest kőkorszaki találmány.

-
-
tibi666
senior tag
tartani kell a követési távolságot, teljesen egyértelmű az ilyen hátulról belerongyolós eseteknél. én mindig tartom. egyrészt gazdaságosabban tudok közlekedni, időben tudok visszakapcsolni motorfékhez, nem kell fékezgetnem. másrészt meg nem akarok ilyen helyzetet, mint a tietek.
-
tibi666
senior tag
-
tibi666
senior tag
válasz
Daywalker
üzenetére
ok, én se lenézem az opeleket, csak linkeltek egy videót, amitől azért nem kell elájulni, mert nem egy kategória a két autó.
nem bmw-s vagyok. vannak bmw-k a baráti körömben, vezettem őket eleget, de én maradok a mercedesnél. amúgy az enyémet is lenyomná egy opc astra szerintem. 200 lovas dízel, de megtankolva, velem együtt már 1900 kiló körül van.
és elnézést, ha valakit esetleg megsértettem, nem állt szándékomban.

Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- YouTube
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Projektor topic
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Spórolós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- Jura Ena 8 kávégép
- Xiaomi Mijia Smart Socket Plug kínai WIFI-set keresek
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Gyümölcstartó hibátlan állapotban eladó
- Philips Lattego EP5345 Szervizelve I Megkímélt állapot I Tejes kancsó I Garancia I Beszámítás
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Z270F i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB RAMPAGE Shiva ADATA 600W
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! Intel Core i5 14600K 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5060 8GB FSP 750W
- Bomba ár! Dell Latitude 3340 - i3-4GEN I 4GB I 500GB I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest